Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

kuki

Myslite že sa to už nestáva? Pred rokmi v telke som videla realciu, že baba pri tej opke zomrela?Ja sa toho velmi bojím...že sa už nepreberiem...

dominique

Ja som si tiez lamala hlavu nad tym, kolko ml, ci gulate, alebo anatomicke, ale ked prides k Cervenovi, ten tuto otazku vyriesi za zlomok sekundy, takze si nad tym nelam hlavu:) Uvidis na konzultacke:) Ale on ti navrhne asi gulate a okolo 300:)
Tak to mas super, ja som dlho lamala nejakeho internistu v BA:D

b4rbie

Nemas zacooo... =))
S predoperacnymi nemam problem, mama je zdravotacka. Len prsia su to v Ba o mnoho drahsie, gulate si dala robit jedna znama u Kostala a vravela, ze dala za to 90 000. Takze dost rozdiel... Trska ma tiez peknu pracu... no neviem, tiez som pocula, ze je dooost drahy. Anatomy mi nevadia, lebo nad nimi dost rozmyslam...
No proste som sa rozhodla vcera moc nemysliet, ci anatomy ab gulate a kolko mL, a rizika lebo aj tak na nic nedojdem sama a len sa mi o tom sniva a deptam sa...

dominique

Dakujem b4rbie:)
Ja som sa tiez rozhodovala medzi BA a BB, ale jednoznacna bola podla prac BB.
Potom si pozri este v BA pracu dr. Trsku. Ten je zevraj dobry, ale co som si vsimla, dava väcsinou anatomicke.
A Cervena najdes uplne vpohode. Mas tam vpodstate dvoch lekarov, dr. Cervena, ako prides po chodbe, tak je prvy a hned vedla neho je dr. Pikula. A toto je take male stredisko, nie ako napr. ruzinovska nemocnica, kde mas tych dveri fakt doooost vela. Len si musis v BA zohnat internistu, ktory ti spravy predoperacne vysetrenia!! To je dost problematicke, pozeraj si to uz teraz.

dominique

nemate za co baby! nedakujte tolko:)))
Sak si pomahame:)

poslala som livke nove fotozy. Mam pocit, ze moje prsia su zo dna na den mensie:( Som zvedava ako sa to bude casom formovat.

b4rbie

ahojte, pozerala som v galerke prska od Cervenu no krasne suu... a dominique ja si vobec nemyslim, ze ich mas male... no je to moj pohlad...
este ma caka konzultacia ale inak som na 90%rozhodnuta ist do BB aj ked z BA to bude vseliake ale oplati sa...

vsimla som si, ze v novamede je viacero lekarov... najdem Cervenu v pohode ked pojdem na konzultaciu? bo tu v Ba, najst ordinaciu kt. hladam je umenie

dominique

nemate za co baby! nedakujte tolko:)))
Sak si pomahame:)

poslala som livke nove fotozy. Mam pocit, ze moje prsia su zo dna na den mensie:( Som zvedava ako sa to bude casom formovat.

mimimi

dominigue, si fakt super, ze si nam to takto opisala, moje obavy sa zmensili na polovicu :)
datum mam na 17.6. ale počitam uz kazdy den.
este raz dik, myslim,ze viacero bab si ukludnila...