Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

BarborkaC

Kocky kamoska bola na konzultacii v Ba v Estheticu tam jej odporucili kvapkovite maximalne 280 a na druhej konzultacii bola v Bystrici a tam jej odporucili okruhle a povedali jej maximalne 350...neni to moc velky rozdiel??tak snad je maximum len jedno,nechapem,ja som bola na konzultaciach tiez dvoch a odporucili mi maximalnu velkost rovnaku

b4rbie

sassyw
ta galerka posles na mail e.uhrinova@gmail.com
svoje prska a liv ti potom posle link

uz si sa rozhodla ze ides ci este uvazujes?

sassyw

Baby ste super, strasne ste ma ukludnili, ja uz mam z prs asi nocne mory, kolko coho atd. Dnes som sa tu prihlasila, ale tak nijak neviem najst galeriu. Prosim o radu ako na to. Dakujem krasne.

sassyw

Mandy72 si strasne zlata, ja po babu to nemam az take hrozne, trosku mi padli prsicka ale len tak trosku, a mam dost zlazy, tak sa bojim aby neboli velke potom.

b4rbie

Kuki
asi viem, o com rozpravas. To dievca nepovedalo, ze bralo antikoncepciu a spravil sa jej trombon (zrazenina) ta jej vbehla do pluc preto umrela... no pokial mas vsetky vysetrenia a nic nezatajis nemas sa coho bat.

Bonka

Baby poznate niektora pracu doktora SABOVCIKA z presova??prosim ak hej napiste bud sem alebo na mail...adrianka4444@centrum.sk

Bondi

Baby je mozne aby sa jazva natiahla alebo natrhla pri zdvihnuti tazkej zataze...konkretne troch kufrov naraz.... aj po mesiaci od operacie? Pozabudla som sa a boli ma jak slak tak mam nervy.....jazva ma po operacii ani nebolela..posledne dva tyzdne zrazu zacala boliet...asi je to normalne ked som len mesiac po opke ale cudujem sa ze nebolela od zaciatku.....
Co sa tyka soferovania vraj by sa malo az po 6 tyzdnoch...

ketrin11

dominique, teraz ked tak rozmyslam ze sa tam po nudite, co tak kniha? mozem si zobrat knihu, alebo nebudem schopna citat??

dominique

livka - dakujem za nahodenie novych foteciek. Tusim som ti posielala aj taku v zltom tricku a aj v takom modrom, no neviem, ci ti vsetky presli, lebo nie su v mojom albume:(

andulka33 - tie podprdy, co mas v albume su akej velkosti?