Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

sassyw

dominique, ja mam omlazeni.cz nastudovane spredu aj odzadu, pinkbutterfly je mila mamina, dava dobre rady, by som povedala, ze v niektorych veciach fakt poradi ako profik. Ma nastudovane aj zahr. stranky americke hlavne. Takze studujte, studujte a az potom s pripravenymi otazkami hor sa k doktorovi. :o)

dominique

tak toto, co som vycmuchala pre bonku ma total potesilo. Mne sa do tych mojich povodnych nuliek toho vela nezmestilo. Tym,ze mi dal vysoky profil, mi spravil trojecky, aj ked mam pomerne malo ml, co pozeram na tom omlazeni.cz

dominique

Bonka - toto pisala jedna baba (pinkbutterfly) na omlazeni.cz. Citujem:

Holky, s těma profilama to je takhle. Chirurg musí vybrat takový průměr implantátu, který se blíží co nejvíc šířce vašeho vlastního prsa (urcitě vám to ten váš při konzultaci přemeřoval), případně je menší či větší o max. 0,5-1cm. Třeba máte prso šířku 12,8cm a dohodnete se, že na požadovanou velikost podprsenky Vás dostane 350ml, tak on se musí podívat na implantát, který má v té velikosti požadovaný průměr a to rozhodne, jestli to bude střední, vysoký, extra vysoký,...

Př. Mentor...střední profil(tedy nízký) 350ml/13,4cm průměr/3,7cm profil
střední plus 350ml/12,6cm/3,8cm
vysoký 350ml/11,7cm/4,9cm
ultra vysoký 350ml/10,3cm/5,4cm
Takže dle toho je pro Vás nejvhodnější profil střední plus, případně i ten nízký by ještě šel. Kdyby Vám dal implantát moc vysoký, tak to bude vypadat jako dva balonky s velkou mezerou mezi a prsa nebudou pěkně plná v horních polech a kdyby moc nízký, tak zas bude implantát moc přečuhovat na krajích a prsa budou třeba moc u sebe, bude vidět vlnění a prsa až příliš přeberou tvar implantátu a z jejich vlastního tvaru moc nezbyde.

Bonka

Baby aky je rozdiel medzi nizkym strednym a vysokym profilom??vysvetlite mi to prosim..
a aky by sa hodil mne ked som vyssia(178/64)myslim ze mam vacsi sirsi hrudnik aj sirsie boky(102)tak aky profil by ste odporucili aby to bolo take symetricke??Diky!

mops

ketrin11 ja som brala PARKEMED 500mg(ale myslim,ze ten na slovensku nekupis)a potom je dobry NOVALGIN 500 mg.Ja ked som dostala bolesti vzala som tabletku a do par min.boly bolesti prec.Inac kup si aj wobenzym ten fakt pomaha po vsetkych OP.Ja som mala 200ks a doktor vravel,ze mi to stacilo.

BarborkaC

sassyw asi mas pravdu ja sa do toho vlmi nevyznam mna len prekvapili tie cisla:D
ja mam tiez anatomicke...ale doktor mi povedal ze pretocenia sa bat nemusim tak nevim asi ma chcel leen upokojit
Bonka ja som o nom cosi pocula,ale uz neviem presnee v hlave mi ostalo akurat to ze je mladsi,teda nie odo mna ale ze ani 40 nema takze tak

sassyw

Koceny znama bola nedavno v chirmede, prsia pred op mala malilinucke A-cko a zmestilo sa jej tam 410 ml vysoky profil.

sassyw

Koceny znama bola nedavno v chirmede, prsia pred op mala malilinucke A-cko a zmestilo sa jej tam 410 ml vysoky profil.

sassyw

BarborkaC to zavisi od toho aky ma zaklad. Ja osobne by som do anatomov nesla koli pretoceniu, ale ak nie je ziaden zaklad tak su asi lepsie. Ale aj kulate vedie urobit krasne prirodzene prsia, ale to zalezi od doktora a od umiestnenia viac vyssie,nizsie podla toho kde ma byt prso plnsie.

sassyw

b4rbie dakujem pekne. No idem v septembri alebo zaciatkom okt. uvidim ako mi to vyjde,ked bude mat mala 2 roky. uz pol roka skoro surfujem a zbieram info, ale tak cim viac toho citam, tym viac sa aj bojim.