Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

sassyw

Bonka k tym ml, kukni omlazeni.cz - pinkbutterfly ma teraz tusim 700 ml a Laura S - bola u nas v KE a ma 600 ml, tak aspon pre inspiraciu. No cislo netusim ake je. Ale takych 500 ml mozu byt aj plne stvorky ale u niekoho aj 5tky asi. To zavisi od postavy. No na mna je to az brrrrr strasne vela. Radsej mensie a pevne a pekne do ruky :o)

Bonka

diky baby...ja len tak ze dam si to spravit cca 300 km od domu tak neviem ci sa tam mam trepat trikrat alebo mam ist k svojej doktorke ale k nej nechcem ist ona by to nepochopila...spominala som jej to ale odhovarala ma a najhorsie je ze otec je jej byvaly spoluziak z gympla....ale to je jedno,myslite ze prezijem 300km cestu(autom) s nejakymi silnymi tabletkami proti bolesti??

kiarusenka

bonka to sa neda ... oni vedia ziskat vysledky z labaku tak ze rano ked ti zoberu krv a moc tak poobede to mozu vediet ... ale ked ides k statnemu internistovi tak to trva 2-3dni ... babay ozaj, nestava sa vam ze vas niekedy silno picha v prsniku ? mne ano ale iba chvilu no je to dost neprijemne a to uz som pol roka po ..

sassyw

Bonka - k predoperacnemu. No podla mna urcite asi nie, lebo neviem kde by ti rychlo urobili a dali aj vysledky napr. krv, moc, sono. Asi by si za to musela priplatit,no zatial som sa s tym nestretla. Vacsinou sa to da stihnut 2-3 dni pred, ale v den op nemyslim. Ale ak sa chce, tak vsetko sa da.