Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

mimimi

Ahojte baby, dnes mi volali z Novamedu, mala som mat termin 17. juna a idem uz 2.!!!
tak sa tesim

ak niekto chce ist toho 17. myslim, ze sa mozte preobjednat a zobrat ten datum namiesto mna... snad niekomu pomozem, ako niekto pomohol mne :)))

Mandy72

Ja som dostala tú knižku po operácií, ale mne lekár pred op nachystal tri veľkosti a tesne pred mi povedal, že až na sále zistí, čo sa mi tam vošlo.
amina

dominique

No, jasne, ja som pozerala, ze v chirmede robia pekne:)) kedy ides na konzultaciu? Su schopni ta v chirmede odoperovat do leta, alebo ides na jesen?

Bondi

Ahojte baby
Dnes som dostala sok u lekara ale predtym nez by som sem hocico napisala potrebujem vediet kedy nalepuju tie pasky s cislami na papier..viete tu velkost s identifikacnym cislom....pocas operacie aleboa z po? Chcem vediet ako mozem zistit co mi voperovali? Dik za rady. Duifam ze moja intuicia ma tentoraz sklame a neni to ako si myslim....nerada by som niekoho obvinovala predtym nez si to overim...

Mandy72

sassyw,
ahoj pozrela som si na tvoje prská v galérke.Zdá sa mi, že máš jedno väčšie, nehovoril ti lekár, že by bolo možno treba aj rozdielne implošiky ? Myslím si, že potom to bude dosť vidieť, viacej ako teraz. Mandy = amina

sassyw

dominique - no tak ja zas az take velke nechcem, uvidim co mi navrhne doktor. Mne treba hlave v strede vyplnit prsia, dole mam dost zlazy. tak 3,5lky mensie 4rky by boli ok. Idem do chirmedu KE. Anatomy nechcem ani za svet :o) Chcela som ist koli tomu do Prahy k Prosovi,ale tak sa bojim tej cesty domov a potom je to daleko pre pridad kontrol alebo nebodaj dakych komplikacii.

ketrin11

b4rbie, ja som si ich objednavala telefonicky 4 tyzdne pred, zaplatila som ich tak po tyzdni, ked som im posielala aj objednavku mailom:) ale sestricka sama povedala, ze su v siklienke dost promtni a keby idem skor na opku, tak su schopni ich dorucit aj za 2 dni. Takze urcite si ich neobjednavaj moc skoro

ketrin11

dominique, niekedy je vsak Vodicka protivny. Ako keby to nie je jedno ze v jednej teme sa prehupneme do druhej:)) Ale ja som vytrvala, uz som tam pod tertim nickom, hihi