Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

externa

dominique-neni zac,netreba to nosenie zanedbat,ja som nosila retro skoro 3 mes. v kuse,hlavne v noci.
bola som oper.u Dr.Tršku v Ba v Šnope

ketrin11

dominique, ja idem uz vo stvrtok. Sa tesim, este v nedelu idem na interne a potom huraaaaaa pod noz. Zacinam z toho celkom vysilovat. Sa mi snivalo, zemi to pokazil a ze som mala jeden vacsi ako druhi :)))

Bondi, a nechces nam povedat co sa ti stalo??? mna to caka zachvilku a dost si ma vystrasila:( Ak chces, mozes mi to poslat na mail: cutiek@azet.sk

sassyw

ametystka baby ja ma znamienko na lavom prsu v podprsnej ryhe ale tak viac vpravo a na lavom prsu tiez, ale nie v ryhe. Dufam,ze rez vojde v pohode. Nechcem velmi vyberat znamienka - toho sa bojim viacej ako zvacsenia prs. kamoske vyberali a dost brutal aj jazvu ma velku. diera jej tam ostala. Teraz co?

Bonka

Prosim nech mi baby co maju vacsie implantaty ako 450ml napisu na mail adrianka4444@centrum.sk
chcela by som sa nieco spytat dikes!!

andulka33

Ahojte baby

ja len tak na rýchlo, teším sa so všetkými, ktorým sa to blíži!! :)
Nebojte všetko dobre dopadne!!
Ako inak:)

Bondi

Môžeš prosím prestať strašiť baby ktoré to majú pred sebou??
Prepáč, ale tieto pochybnosti máš od prvých dní a myslím, že by bolo na mieste sa porozprávať s Dr. ktorý ťa operoval, Novamed je privátna klinika, dvere pre pacientov majú stále otvorené. Za všetko si si zaplatila. To, čo naznačuješ nedáva zmysel, voperovali ti to, čo si si objednala, pretože iné pri operácií nemali. A nemyslím, že si Dr. Červeň nechá vziať živobytie/licenciu/ tým že pacientke urobí zákrok bez toho, aby ju detailne informoval o priebehu, to by bolo v jeho pozícií dosť neprofesionálne, nemyslíš? Zvlášť plastická chirurgia- každá spokojná pacientka je pre neho dôležitá...

Ja len toľko za seba, nemyslím že to pridá ostatným, ktoré majú z operácie už aj tak prirodzený strach!

Dobrú nocku

mimimi

Baby ako vidite ja ani spavat nemozem od radosti... xixi
ale vazne, ja si davam len 260 ml, dost sa bojim, ze to bude velmi malo, lebo pri tych vasich cislach, 300 a viac ma chyta panika a mam pocit, ze som tu omylom :)
ja si predstavujem,ze budem mat pekne béčka, mam len 48kg a chcem, aby to vyzeralo uplne nenapadne, prirodzene, pokial je to mozne. Preto ostavam pri 260. Dufam, ze nebudem lutovat...
predoperačne este nemam, na buduci tyzden si to dam urobit.
Dobru noc

dominique

mimimi, danxulikxxx - gratulujem! Aj mna v Novamede presunuli o dooost skorej:))) Sa tesim s vami

externa - dakujem za info ohladom retro podprdy. Kde si bola operovana?

ametystka

viktorka 37,
ja som mala znamienko na prsníku zboku, dr. mi ho vybrala a až po úplnom zahojení jazvy /3 týždne/ robila prsia. ty máš -ak dobre chápem-znamienka zrejme v tej oblasti, kade pôjde rez. toto naraz asi neurobia :(

b4rbie

evka - ved mas postavicku ako modelka par chlpkov si nikto nebude vsimat si myslim... ja som si ich pozerala dva krat a vobec mi to nedoslo...

evkalc

booze baby ja sa tak hanbim poslala som nove foto a som tam neoholena lebo este stale sa bojim dvihat ruky... tak si to prosim nevsimajte