doninique
tie podprdy na fotkách sú 75C a jedna tá biela plná krajková 70D
aj tie moje pôsobia menšie ale nerozumiem tomu,lebo retro mám stále tesné ... stále v nej spávam, ešte do budúceho utorku a podprdy sú plné ale keď sa vidím zdajú sa mi menšie..no a dosť od seba ..aj keď ležím, také 3cm..skoro.
To sa asi ešte zmení ..myslím keď to mäkne ..možno také ďalšie dva mesiace..:(
Ja sa už len utešujem že imploš sa nemôže zbehnúť :)
Inak baby skúste prelistovať toto fórum tak 20 až 40 strán dozadu, ja keď som sa prihlásila , vrátila som sa dosť späť a našla veľa odpovedí na moje otázky, a veľa vecí už bolo super a podrobne vysvetlených , získate tak celkový obraz... iba taká malá rada :)
Naozaj sa nestrachujte vopred, otázku implantátov a značky vyrieši chirurg na konzultácií!!
To objednávanie implantátov v BB je tak 2-3 týždne pred opkou..vy iba zavoláte , ostatné nemusíte riešiť..
ja som si ich objednala mesiac pred ako mi povedala sestrička a bola to otázka 2 minút , kópiu objednávky som dala do pošty nie faxom lebo som nemala ako odfaxovať.. všetko bolo na čas!
čo sa týka predoperačných
mne ich dr. Dedičová nechcela dovoliť deň pred kvôli testom na zrážanlivosť,tiež som nechcela cestovať na 300krát.. takže mi ich robili piatok a operáciu som mala utorok .. to bolo jediné možné riešenie - 49Euro.