Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

andulka33

doninique

tie podprdy na fotkách sú 75C a jedna tá biela plná krajková 70D

aj tie moje pôsobia menšie ale nerozumiem tomu,lebo retro mám stále tesné ... stále v nej spávam, ešte do budúceho utorku a podprdy sú plné ale keď sa vidím zdajú sa mi menšie..no a dosť od seba ..aj keď ležím, také 3cm..skoro.
To sa asi ešte zmení ..myslím keď to mäkne ..možno také ďalšie dva mesiace..:(
Ja sa už len utešujem že imploš sa nemôže zbehnúť :)

Inak baby skúste prelistovať toto fórum tak 20 až 40 strán dozadu, ja keď som sa prihlásila , vrátila som sa dosť späť a našla veľa odpovedí na moje otázky, a veľa vecí už bolo super a podrobne vysvetlených , získate tak celkový obraz... iba taká malá rada :)
Naozaj sa nestrachujte vopred, otázku implantátov a značky vyrieši chirurg na konzultácií!!

To objednávanie implantátov v BB je tak 2-3 týždne pred opkou..vy iba zavoláte , ostatné nemusíte riešiť..
ja som si ich objednala mesiac pred ako mi povedala sestrička a bola to otázka 2 minút , kópiu objednávky som dala do pošty nie faxom lebo som nemala ako odfaxovať.. všetko bolo na čas!

čo sa týka predoperačných
mne ich dr. Dedičová nechcela dovoliť deň pred kvôli testom na zrážanlivosť,tiež som nechcela cestovať na 300krát.. takže mi ich robili piatok a operáciu som mala utorok .. to bolo jediné možné riešenie - 49Euro.

andulka33

Ahojte baby

ketrin11- toto som ti našla na nete,
ja som to brala, 200 tabliet - 9denne a je to zázrak..mňa to hojilo veľmi rýchlo! Určite doporučujem..užívajú to aj pacienti s rakovinou po chemo a tak .. veľmi to pomáha!!

Wobenzym - pomoc pre Vás po úrazoch a operáciách

Rôzne závažné poranenia a úrazy v bežnom živote i pri športovaní sú pravidelne sprevádzané zápalmi a ich prejavmi, ako sú opuchy a bolesť. Tiež každý, i ten najmenší operačný výkon - trebárs banálne trhanie zubu - je "poranením", na ktoré organizmus reaguje zápalom, opuchom a bolesťou. Wobenzym urýchľuje vstrebávanie opuchov, krvných podliatin a výronov. Skracuje dobu hojenia po úrazoch a operáciách. Tým tiež skracuje dobu pracovnej neschopnosti a výpadku zo športovej aktivity.

Čítať celý text ...

www.wobenzym.sk

Bonka

Dominique diky....mno vies kadeco mi navrhli,najviac sa mi pozdava 500 ml ale doktor v ba mi povedal ze maximalne 450 druhy zas ze 5OO takze asi to a anatomicke...

dominique

fuha Boni, tak to uz ti neviem povedat. A uz si bola na konzultacke? Kolko objemu ti navrhol? Neviem ani co je standard, ale ked som tam volala, pytala som sa, ci to maju na sklade a hovorili, ze 325 je standard a ze to maju

Bonka

da sa povedat ze aj 500-550 je este standart...potom ked nahodou na sklade nie su kolko bude trvat kym ich objednaju??ak vies teda

dominique

silikony som objednavala asi 4 dni pred operaciou, dovoz bol zadarmo (alebo v cene), stali 790€ a mali to na sklade. Ono pokial objednas standardne pouzivane velkosti, tak to maju na sklade vzdy.
A prisli priamo do kliniky, kde bolo na krabiciach moje meno vytlacene a potom mi ich sestricky po prichode ukazali, dali mi fakturu za ne, ktora prisla spolu so silikonmi. Ja som si ich skontrolovala (velkosti) a potom som sla na izbu