Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

delphia

Bondi nebaj obavy ;)
kazdy implantat ma svoj kod, ktory sa nalepi do chorobopisu.
taze sa nemoze stat, ze namiesto silik. implosov sa aplikuje napr. vodou naplneny balon :))

susana019

Bondi a co sa stalo teda ako som si to precitala tak som ostala v soku?

Baby a ak mam jedno mensie a to druhe este mensi:) tak davaju rozne ml?

Ved vlastne vacsina zien ma jedno vacsie ako druhe, no mne po kojeni aj tak ostalo ze jedno ako tak sa podoba na prso ale to druhe no.....

sassyw

amina / ano mam taku asymetriu po kojeni, s tym ratam ze lave pojde menej a prave viacej.
dominique -chcem ist az na jesen do chirmedu, teraz v lete urcite nie koli malej a horucavam, ale asi uz pojdem na konzultacku, aby som si to do tej jesene vsetko rozlezala v hlavke a dusicke

danculikXXX

Ahoj mimimi!

aj mne zmenili termín v Novamede! Miesto 24. 6. idem už 8.!!!! Psychicky aj pracovne som bola nastavená na toho 24, ale aj sa teším, aspoň to budem mať skôr za sebou!
máš už hotové predoperačné? a Objednané imploše? Ja ich budem objednávať v pondelok a po tel. konzultácii s doktorom sme ich zmenili na 400ml. Idem na maximum, však keď už tak už!!!!
Už si nepamätám, akú veľkosť si ideš dávať?

externa

dominique, retro by sa malo nosit 6 tyzdnov v kuse a potom uz len na cvicenie...V kazdom pripade,cim dlhsie tym lepsie....

Inak baby ako sa mate? sakura,ametystka,evkalc......

viktorka37

ahojte baby
neviem ktorá bola na opka a zároveň si dávala vybrať aj materské znamienko. ja ich mám tiež práve v oblasti podpiry dosť,hlavne kde sú kostice. dá sa to urobiť spolu s opkou? dakujem