Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

dominique

Vyzyvame Bonku, nech sa vyjadri:-D
Podla mna to nebude nic strasne ale.
Ak mas pocit, ze mas jedno vacsie ako druhe, tak je to normalne pocas "hojaceho sa procesu". Ja som mala dva tyzdne lave väcsie ako prave, lebo bolo opuchnute.

ale pozri si to v tych nalepkach, hladaj policko SIZE.Tie musia byt na oboch nalepkach tie iste! Tam, kde mas SN, to su podla mna seriove cisla (ale nie som si ista), tie cisla nie su rovnake!

evkalc

bonka - ved napis fakt aj sem ze co sa ti stalo... lebo to tu spominas a nenapises ze co sa stalo uz sme zvedave...

Mne vyberali znamienko tyzden po vlozeni implosov na kontrole.. mala som ho pod prsnikom. a v pohode to bolo

b4rbie

ahojte, neviete stranku novamedu? lebo novamed.sk nejde otvorit teda vypisuje mi to chujoviny
tak ja len, ci nahodou nemaju inu...

dominique

externa - dik este raz. Ani ja to nechcem zanedbat.

ketrin - super, tesim sa s tebou!!! Takze uz vo stvrtok ides na to? Ides k cervenovi, alebo kam? Prepac, ak som sa ta to uz raz pytala, ale stracam prehlad:( Budes ich mat urcite kraaasne:)) Neboj. Ja som si myslela, ze to neprezijem, az taku paniku som mala:D Ale je to uplne vpohode, ani nevies kedy a mas to za sebou:)))

Bonka - napis radsej sem o com mas pochybnosti, mozno ti pomozeme. Mas v galerii fotky?

viktorka37

ametystka
ja mám znamienok veľa a skoro všade. tam, kde bude rez nemám,ale vedľa áno. aj na pravom aj na ľavom prsku.ja som to len brala tak, že asi je lepšie vybrať znamienko pred opkou, ako potom rezať "po" silikóne.a možno by sa to dalo urobiť naraz. neviem. no tebe to robili až po, takže ti to inplantát nepoškodilo. dakujem.
pôjdem koncom leta na konzultáciu do chirmedu, budem múdrejšia.