Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Bonka

Inak tie silikony si objednavala kedy,kolko dni pred operaciou?maju na sklade vsetky velkosti?a dosli do nemocnice?platila si okrem ceny tych silikonov aj nejake poplatky za dovoz?kolko ta vlaste stali samotne silikony?

dominique

No, tak ja som cestovala z Viedne a sla som vecer pred opkou do BA a potom rano o 5 sme vyrazili do BB. Dosli sme tam pred pol osmou. Nebolo to take strasne.
S tym si fakt nerob starosti. Stacia ti papuce, nieco na pitie, ja som mala ustnu vodu. Ale tak nebudes moc mobilna, priprav sa na to, ze ledva sa postavis na zachod. Zuby si tazko umyjes... Netreba ti vela veci. Najdolezitejsie su papiere a prachy. Vsetky papiere das sestricke, tj vysledky predoperacnych vysetreni, potom rizika podpisane a potom zaplatis operaciu. Tot vsjo

Bonka

dobre vdaka za rady:)
takze tu cestu si nejako prezila hej?Kolko sti vlastne cestovala??do nemocnice mi teda bude stacit voda zuvacky prezuvky?nebolo nieco co ti tam chybalo ked si sa zobudila?

dominique

No, tak aj ja mam nizky prah bolesti. Moj zubar by vedel o tom rozpravat:D Ale fakt je to ovela mensia bolest ako napriklad bolest zubov.
Domov ma odviezol priatel. Odporucam vankus pod zadok, nech to tlmi tie jamy na slovenskych cestach:D
Tabletky od bolesti som uzivala prve dni. Pri prepustani som si vypytala recept (nedavaju to automaticky) na Novalgin. Ten stoji asi 2 eura a vybrala som si ho hned ako som odchadzala v lekarni.
Antibiotika mi dali intravenozne este v den operacii pred spanim. Celu velku infuzku - je to davka na tyzden, cize som nemusela brat tabletky.

Bonka

to si mala celkom fajn ja sa bojim ze budem mimo mesiac lebo mam nizky prach bolesti...domov si sla na druhy den po zakroku?
ako si zvladla cestu??
a za tabletky od bolesti si co platila??dali ti recept?
ako dlho si ich brala?nie su tam nejake antibiotika ktore sa musia brat aby sa predislo zapalu??

dominique

Prechadzat som sa mohla tak po troch dnoch. Dovtedy som citila kazdym krokom pohyb implantatov v prsiach. Nebolelo to,ale bolo to take zvlastne, ze som radsej sedela, alebo lezala.
Sprchovat som sa mohla az po vybere stehov cela. To bolo tak po 10 dnoch. Skor sa ta podprda nemohla dat dole. Ale tak od pasa dole sa mozes umyvat, aj podpazusie si mozes navlhcenymi obruskami "umyt". Po dvoch tyzdnoch som uz bola schopna sa ako tak utriet prach, umyt riady..Take lahsie domace prace. Po troch som uz bola uplne fit:)

Bonka

dominique tak to si mala fajn...ja urcite nechcem byt centrom pozornosti ani nechcem aby znamy obchytkavali hehe
a po kolkych dnoch si bola schopna sa normalne hybat po dome,nemyslim pracu ale sprcha a tak...popripade nejaka prechadzka mimo domu

dominique

No, ja som to pred operaciou nikomu nehovorila okrem priatela a maminy. Lebo som nechcela, aby ma niekto odhovaral od toho. Po operacii som to uz povedala priatelom a citila som sa trocha ako zvieratko v zoo. Kazdy sa chcel prist na mna pozriet, kazdy ich chcel vidiet hole, alebo nebodaj obchytkat. Aj ked som isla s kamaratkami na diskoteku sa ma prisla jedna baba spytat, ci su moje prsia prave, alebo nie:D
Budes v centre pozornosti v kazdom pripade.
Po narkoze som sa citila fajn:)Tym, ze nemozes jest a ani pit 8 hodin pred zakrokom, tak ti nie je zle. Len som bola strasne smädna. Az tak, ze som nemala sliny a mala som uplne vyschnute pery. Sestricka mi vsak povedala, ze mi moze dat pit az dve hodiny po narkoze. Potom mi priniesli caj a bolo fajn:)

Bonka

dominique dikes,ja poznam jednu babu tej dali okruhle mentory...o tych som pocula len chvalu a na konzultacii mi navrhli eurosilicone,ale tak bola som snad v kazdom zariadeni na konzultaciach
inak ako okolie reaguje na tvoje nove prsia??nemam zatial pristup ku galerii ale poslem livke fotky
ako si sa citila po narkoze?

viktorka37

konečne som sa dostala na galerku. toľko pŕs a krásnych zmien,nie žeby pred tým neboli pekné,som ešte nevidela. idem aj ja!!! mám 163/50 kg a vidíte, že mám nulky. no cez leto si to neviem predstaviť. asi to istí až jeseň. pekné sú 300-350 ml., no si to bude veľké. ale máte to naozaj pekné, prajem vám ich. a hlavne nech ste zdravé.