Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

dominique

evkalc a andulka dakujem za odpovede. Dost sa lisia, tak som trocha prekvapena. Musim sa vo stvrtok spytat Cervena na to. Nelezie mi tak tragicky na nervy, ked som doma, tak to je fuk a ked idem von, tak si dam kosticovu. Musim vsak povedat, ze ta kosticova ma po par hodinach tlaci a v tej retro som totalne vyhadzana v dekolte.
Dnes som si objednala z nemecka skiny sportove podprdy. Mali by mi prist do 5 dni, tak ich skusim priniest na kontrolu a spytat sa chirurga, ci sa nimi da retro nahradit. Baby, ktore ste dlhsie po opke, piste ako dlho ste museli v retro spavat/nosit ju. Dakujem

evkalc

baby a mne povedali ze retro nosit stale 6 tyzdnov a 3 mesiace v noci.. a potom na cvicenie..

uz neviem kto sa ma tu pytal za chirmed tak odpovedam: platila som za vsetko naraz, implantaty objednavali oni, ja som sa s nimi len dohodla na velkosti. predoperacne staci povedat ze chces tam a oni vsetko vybavia a ty len na ne prides.. co sa tyka splatok neviem lebo som platila naraz. ale sestricka je tam velmi mila a odpovie na vsetky otazky.

andulka33

Dominique

Hovoria , že je dobré si ju nechať na cvičenie..asi ti ide poriadne na nervy čo?? Ja viem tiež že 3 týždne noc deň a ďalšie 3 týždne iba noc.. a baby ako ste sa cítili prvú noc bez nej..??Všetko v poho? mne sa už dá spať na boku a niekedy sa prehodím ma to láka už aj na brucho ale musím počkať do utorka ...teda vtedy bude 6 týždňov a doktor povedal e po 6tich môžem..

dominique

baby, ako dlho sa maju nosit retro podprdy? Teda, podla toho co ja viem, tri tyzdne vkuse a potom v nej mesiac a pol spavat. A potom co? Mozem ju hodit do kosa?Alebo ju mam nosit na par hodin denne?

dominique

sassyw - dakujem velmi pekne za komliment, moooc potesil:)
Neboj, aj tebe urobia krasne prsia. Povedala by som ale, ze ich budes mat ovela väcsie ako ja podla zakladu.
Mozno ti navrhnu aj anatomicke.
Kam si sa rozhodla ist na opku?

b4rbie - ja som si ich objednavala na rychlo 4 dni pred opkou, lebo mi zavolali z Novamedu, ze sa im uvolnil termin. Inak sa objednavaju myslim ze mesiac pred. Ale su schopní ti to dorucit myslim ze po 2,3 dnoch, ak to maju na sklade.

b4rbie

dominique
ahojky, dlho som nebola tak ak sa opakujem prepac... Aky cas pre opkou si si objednavala implantaty? Myslis, ze do mesiaca od objenavky by mohli dojst nie??
kujeeem

andulka33

sassyw

ja si myslím že by ti dostali aj 360ml..aj keď máš základ..

pozri si evkulc,aminu a nájdeš aj viacero báb s tvojimi rozmermi, pozri aj zuziku6 ju robil dr. Trška v BA.

sassyw

kocky tolko foto v galerka, to budem mat co robit aj 2 dni, inak dominique, mas nadherne prsicka, snad sa nieco podobne podari vytvorit aj zo mna

sassyw

baby tak kuknite ne tu moju hrozu pred a navrhnite mi kolko ml, chcem okruhle, ale nebude uz 300 ml vela? nosim podprdu 75C ale C-ka mam take ploche skor.