Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

ketrin11

dominique, najprv mi navrhol 325. Ja som to potom tel. zmenila na 350. najviac sa bojim toho ze mi nechal retro 70B. Ved v tom umrem

ketrin11

dominique, najprv mi navrhol 325. Ja som to potom tel. zmenila na 350. najviac sa bojim toho ze mi nechal retro 70B. Ved v tom umrem

viktorka37

kiarusenka
máš ich pekné,plné. určite sú akurát. mať tak aspoň také, aké si mala pred opkou. ja nemám žiadne, nó také zdedené po otcovi mám.

kiarusenka

cavte baby , ja som inak stastna ze mam tie 300aj ked som chcela vacsie ... ale, myslite , ze ked schudnem z bruska tak to bude vyraznejsie ???

b4rbie

bondi
nie si nahodou zo zvolena?

Tam bola jedna modelka, ktora si myslela, ze jej v operovali do kazdeho prsa iny implantat ako si objednala.

koktail.pravda.sk

b4rbie

bondi
nie si nahodou zo zvolena?

Tam bola jedna modelka, ktora si myslela, ze jej v operovali do kazdeho prsa iny implantat ako si objednala.

koktail.pravda.sk

dominique

Drzim ti moc palceky:) Cerven ti urcite spravi velmi pekne prsia :)) Kolko ml ste sa dohodli? Su tam inak zlate sestricky, bude ti tam fajn, neboj:)