baby, co sa tyka velkosti prsnych implantatov, je nerealne, aby vam tam dali jeden väcsi a jeden mensi!
U Cervena to chodi takto: To, co si objednate, to vam aj voperuje! Neviem o tom, ze by mal na sale pripravene aj nejake nahradne! Vy tam pridete, hlasite sa u sestriciek, tie vam ukazu 3 skatulky. V jednej je zdravotna podprda, v tych dvoch su silikony! Na nich je zboku nalepka, na ktorej je jasne napisana velkost. Ja som si to aj 4 krat skontrolovala, poprosila som aj sestricku, nech sa na to pozrie. Potom Vam ich daju na postel, na ktorej vas vezu na sal! Zamena nie je mozna! Este ako sedite na tej posteli (este na izbe) vas kresli chirurg. Ten si tiez pozrel skatulky s objemom. Pri mne sa Cerven cudoval, ze mi dal 325. Povedal mi, nech sa postavim. Potom som sa postavila, povedal, ze aha, ja som vysoka, tak preto. Zevraj som sa mu zdala drobunka na tej posteli. Takze on vie, co vam ma voperovat, vy to viete, silikony idu s vami na salu, zamena naozaj nie je mozna, nebojte!
Co sa tyka tej zvolencanky, nasla som ju aj na bleskovkach. Ona mala myslim ze kapsularnu kotrakturu. Odbornik jej to odporucal vybrat, chirurg nepochybil!
Takze to all: Don't worry:))