Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

dominique

Tak to neviem:( Ale podla mna sa chirurg pozera dost aj na postavu (vysku, vahu). Prsia by mali byt primerane k tvojej postave.
Ta kapsulacia zaujimala aj mna. Som sa informovala na omlazeni.cz. Tam pisu, ze sa to moze stat kedykolvek po operacii. Ci par dni, mesiacov, ci rokov. Okolo implantatu sa ti vytvori obal - kapsula. Ten sa musi vytvorit, je to prirodzena reakcia organizmu na cudzie teleso. Vytvori sa ihned po voperovani implantatu. Je to vpodstate jazvovite tkanivo, ktore obali silikon. Ta jazva vsak zreje a moze sa stat, ze ztuhne tak, ze ti zdeformuje implantat a cely prsnik. Neviem aka je sanca, chystam sa to buduci tyzden spytat Cervena! Idem tam na kontrolu. Aj mna by tato otazka zaujimala do väcsich detailov..
Baby, ak o tom nieco viete, tak piste. Nechcela by som skoncit s jednym prsnikom o cislo vacsim ako druhy!

Bonka

Dominique cim je baba vyssia tym vacsie silikony moze mat??
Inak aka je sanca ze skoncim s tou kapsularnou kontrakturou?Da sa jej nejako predist???

solar

Ahojte
Som tu nova na fóre a povazujem to za super vec lebo si to fakt o vselicom pisete. Uvazujem o plastike len este sa rozhodujem medzi lekarmi. Bola som uz na viacerych konzultaciach a tento piatok som bola v Novamede u Dr.Červeňa. Posobil na mna velmi dobre...dokonca sa mi az moc zapacil? :) Neviete ci je zenaty? :)...citam tu na nho same dobre ohlasy tak uvidim...ale v kazdom pripade je pritazlivy ale vyzera tak nad 40 tak asi aj zadany...niekedy na jesen uvazujem ale stale sa bojim...a niektore poznamky su dost na zamyslenie co tu pisete....

viktorka37

kiarusenka
idem do ke na chirmed.ale až v jeseni, možno koncom leta.bola som tam pred rokom na konzultácii,no vtedy som nebola rozhodnutá. vtedy mi navrhoval také 300-325. mám len 162/50. obvod 72/A. nič moc. ale už sa na teším. prajem vám čo už máte po.

dominique

baby, co sa tyka velkosti prsnych implantatov, je nerealne, aby vam tam dali jeden väcsi a jeden mensi!
U Cervena to chodi takto: To, co si objednate, to vam aj voperuje! Neviem o tom, ze by mal na sale pripravene aj nejake nahradne! Vy tam pridete, hlasite sa u sestriciek, tie vam ukazu 3 skatulky. V jednej je zdravotna podprda, v tych dvoch su silikony! Na nich je zboku nalepka, na ktorej je jasne napisana velkost. Ja som si to aj 4 krat skontrolovala, poprosila som aj sestricku, nech sa na to pozrie. Potom Vam ich daju na postel, na ktorej vas vezu na sal! Zamena nie je mozna! Este ako sedite na tej posteli (este na izbe) vas kresli chirurg. Ten si tiez pozrel skatulky s objemom. Pri mne sa Cerven cudoval, ze mi dal 325. Povedal mi, nech sa postavim. Potom som sa postavila, povedal, ze aha, ja som vysoka, tak preto. Zevraj som sa mu zdala drobunka na tej posteli. Takze on vie, co vam ma voperovat, vy to viete, silikony idu s vami na salu, zamena naozaj nie je mozna, nebojte!

Co sa tyka tej zvolencanky, nasla som ju aj na bleskovkach. Ona mala myslim ze kapsularnu kotrakturu. Odbornik jej to odporucal vybrat, chirurg nepochybil!

Takze to all: Don't worry:))

ketrin11

b4rbie, to som pocula v telke. Ale bola to hlupost. Inak je to dost strasidelne, ked nevies naozaj co ti tam daju. Najradsej by som si to natacala alebo bola pritomna duchom, aby som si na to mohla dozerat, hihi