Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

b4rbie

dominique dakujem
no ved daval mi ho niekto len uz nemam prehlad ze kto.... preto sa pytam, ze keby som mu zavolala na mobil ci by to nebolo blbe. Ale dakujem za to cislo na sestricku radsej zavolam jej.
A kolko si mam teda zobrat na tu konzultaciu?

dominique

solar - odpadavam z teba:D
nie, naznacujem, ze my -cervenky sme privilegovane, lebo mame jeho cislo:))
ale samozrejme to bolo myslene zo srandy. Ked mu chces pisat, myslim, ze staci mailom:) Vies, keby predsa nahodou bol zenaty:))

dcerven@novamed.sk

solar

Dominique
Aj mna napadlo ze ho nenosi asi kvoli operaciam, ale clovek to nemoze vediet na isto vsak? No som zvedava co by mi povedal? :).....a preco mi hovoris o tom cisielku? Naznacujes snad ze mu mam napisat? ......:)

dominique

B4rbie, objednava sa u sestricky na cisle: 48 43 99 156.
Ta stranka fakt nejde:( Neviem, co sa stalo. Ale toto cislo je kazdopadne platne:)
A mobilne cislo dostanes az po operacii, ako som spominala, pre kazdy pripad:D
Ja som ho sem nepisala, ale je mozne, ze tu je. Ja ho v mobile ani nemam, mam ho na prepustacej sprave niekde...

b4rbie

dominique
Ty si mi tusim, pisala to cislo na mobil. Tak ked sa budem objednavat na konzultaciu nebude vadit, ze mu volam na mobil? a kolko sa plati za konzultaciu, ja sa vazne neviem dostat na tu stranku novamedu.

solar
100 bodov =)))))

dominique

Solar, tak to teda je postreh:D
Mozno ju nenosi, lebo operuje denne:-D

Som zvedava, co by ti povedal:D
Ale jeho pacientky su privilegovane, maju pre kazdy pripad jeho sukromne cislo na mobil:D To je, co?!:)))))
(Samozrejme, pre pripad problemov s prsiami:D )

solar

Dominique
No uvidim ci pojdem k nemu....
Spytat by som sa aj spytala :)..ale vyznelo by to blbo..spytat sa ze pre kamaratku mozno....ale obrucku nenosi :)..to je postreh co?

dominique

solar - A ides teda k nemu na opku?
No, tak taku otazku sa ho radsej nespytam:D By si myslel,ze ho chcem:-D Ale skus to ty, som zvedava, co ti na to povie:D

solar

Dominique

len mi neumri :)....no vies,mne sa pacia starsi a inteligentni muzi....no mozno mi to pri kontrole nahodou zistis :)...inak ta kontaktura znie strasidelne....ani nevravte