Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

b4rbie

awojky,
na bud piatok idem na konzultacku do BB a som zvedava na termin ktory bude volny na opku. Mam ju o 8mej rano... tak sa tesim o 1 40 mi ide vlak a o 5 00 som v BB. Ale aj tak sa neviem dockat.

solar

Dominique
Viem ako si to myslela :)...mozno som to chcela pochopit ako som to napisala...to znie celkom dobre s tym mailom len neviem ci by som nepisala sestricke:)...neviem ci je to jeho mail alebo ci to sestricka cita....no asi by som mala ist k nemu aby som patrila k tym privilegovanym....:)

dominique

Bondi - este stale nechapem, co sa ti stalo:( Mozes ptosim ta povedat, kde je problem a co povedala sestricka?
Som fakt zvedava.

Bondi

Baby je mi luto ak som Vas vystrasila..viem ze sa bojite...povedala som to aby ste si davali pozor a drzte si aj ked bude natabletkovany....neviem si niektore veci vysvetlit. Ako som bola na kontrole usudila somk to z toho co povedala sestricka. Nemenovala som lekara a nemocnicu ale uz to tu spomenuli a potom si uvedomila ze som vravela kde som bola. Nebudem obvinovat lekara lebo som mu vdacna za to ako mi to spravil. Nezavisle od toho aka je to velkost mi to spravil pekne. Takze kedze uz viete u koho som bolo nebudem to tu riesit. To bolo pre Vas na zamyslenie aby ste boli pozorni aj v tejto veci. Mala som na to dovod ked som to napisala aj ked si tu mnohi myslite ze so paranoidna...nebojte ako on vam to spravi profesionalne....
Solar
No vazne sa ti paci Cerven?..no tak to sme dve...prve dojmy boli tak zmiesane ale potom aj mne uz pripadal taky charizmaticky....

cica666

kiarusenka,
kedy si ich mohla dat k sebe.
Mam na mysli tu fotku co si tam v tom modrom. Lebo ja mam tiez 300ml, sice anatomicke a som vyse mesiaca poopke a este mi k sebe nejdu. Na tej fotke to vyzera velmi pekne.