Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

andulka33

ahojte baby

no marja teeeda, po prvých riadkoch som ti šla písať , že celá ja..ale teda u mna to šlo o mnoho lepšie...len to nadávanie sama na seba si pamätám :) prvé dni porát otázka čo to bol za nápad...:)) Ale potom to prešlo
Každopádne gratulujem a prajem skoré zahojenie!!!! Nech sa môžeš už aj ty vytešovať!!

A teraz to mi je záhada, zajtra bude 6 týždňov po operácií a sem tam mi pripuchne a zase odpuchne ľavá strana..nemáte to niektorá tiež?? Mám taký pocit , že je to tým , že som ľaváčka a asi podvedoma viac zapájam ten sval na ľavo..inak si to neviem vysvetliť...:( a musím povedať že sú krásne, ale aj tak nie na milimeter presne rovnaké ... to je asi prirodzené..že?? Ono mne vadí , že keď ten jeden pripuchne maám ho tak o 8mm nižšie a je plnší..síce prirodzenejší ale väčší :(.. no čo vy na to???

niquei

Ahoj ivja, ja mám teraz 20.mája 3 mesiace po zákroku a v retro už nespávam vôbec. Dr. Trška, ktorý ma operoval mi toto povolil už keď som bola u neho na kontrole po 2 mesiacoch od zákroku. Mám ju však nosiť ešte tak 3 mesiace, ale už len pri športovaní, ináč nie. Tak dúfam, že som Ťa potešila :-) A ani ja nemám pocit, žeby sa mi zmenšovali, sú stále také veľké aké boli po zákroku a strááášne sa z nich vytešujem... :-))

marja

ahojte, tak uz mam aj ja po OP/ tyzden po a teda nechcem vas nejako odradit ale ta bolest bola neskutocna, aj so spolubzvajucou sme strasne nadavali ze naco sme si to dali robit, fakt asi mame nizky prah bolesti ci co ale pre mna to bola katastrofa. k tomu problemy s jednym drenom/nadmerne krvacanie/ ale dopadlo to ok, som nesmierne vdacna Trskovi, do polnoci tam so mnou bol a tlacil mi na prsnik bo implos sa asi nejako pohol pri pohybe a tym padom som krvacala viac. takze stresy velke bo inak by ma musel znova otvorit keby krvacanie neprestalo....tri noci som bola v nemocnici a ledva som sla potom domov, neviem si predstavit ist domov na druht den, lebo to som ani na WC pomaly nepresla...pila som co najmenej aby som nemusela. domov som prisla a o dva dni teploty 38...vcera hnacka...ale to bola skor nejaka viroza asi alebo co....kazdopadne som tyzden po OP a jednu ruku dam nad hlavu v pohode, hybem sa ale druhu nie, to ma este strasne taha v tom prsniku ci jazve ci kde, proste nejde ruka hore. ale tam bol vkladany vacsi implos v dosledku mojej vacsej asymetrie a bola tam aj ta komplikacia s drenom tak hadam to je tym...no proste moj pribeh katastrofalny...ale prska su krasne, krasne spravene ozaj. inak ja mam tu potprdu dost stiahnutu ale nastastie uz nemusim nosit bandaz, ktoru som musela mat predtym.tak akoze tri mes. v nej spat asi nezvladnem.
sorry za dlhy prispevok len som chcela povedat, ze su aj komplikovanejsie stavy a obrovske bolesti...totiz ja som si to asi predstavovala dost lazo plazo...a bolo to neuveritelne.

ivja

externa ahoj , aj vy dievčence po , či pred operáciou. rozmnožili ste sa tu statočne:))
chcem sa opýtať tých, čo máte viac ako 3 mesiace po op.Nosíte ešte na noc retro?ja mám po 3,5 mesiaca.tak rozmýšľam, dokedy mám v nej ešte spávať.
Prajem všetkým , aby ste boli spokojné ako som ja. Nemám pocit, že sa mi prsia zmenšili/ toho sa tu veľa dievčat obáva/Mám ich také akurát.a operácie sa nebojte, zaspíte ako Šípkové Ruženky :))

ketrin11

b4rbie, tak to sa tam mozno stretneme. Ja idem vo strvtok na opku a v piatok domov...

baby co mate po, kedy Vas na druhy den postil domov , rano ci??

ketrin11

b4rbie, tak to sa tam mozno stretneme. Ja idem vo strvtok na opku a v piatok domov...

baby co mate po, kedy Vas na druhy den postil domov , rano ci??

ketrin11

baby, nechcem Vas sklamat, ale to "sukromne" mobilne cislo na Cervena nie je az take sukromne. Vlastne mu ho zdviha sestricka, tak neviem:)))

ketrin11

baby, nechcem Vas sklamat, ale to "sukromne" mobilne cislo na Cervena nie je az take sukromne. Vlastne mu ho zdviha sestricka, tak neviem:)))

ketrin11

dominigue, Ja mam 170 a 48 kg, tak som zvedava ci sa aj pri mne bude cudovat, ze mam 350:)) Podla jeho sestricky je na mna zevraj vela aj 325, tak uvidim

solar, aj na mna Cerven posobil prijemne, ale s otazkou ci je zenaty si prekvapila, hihi. Myslim, ze ani jedna z nas sa na neho takymi pocami nepozerala:)) Vela stastia pri vybere chirurga

tormenta

Ahojte vsetci!Zaujala ma tato tema,pretoze aj ja uvazujem nad silikonmi,kedze som po porode a moje prsia uz niesu to co predtym,nehovorim ze su nejak hrozne,len mozno trosku stratili pevnost.Chcela by som vediet v akych cenach sa pohybuju silikony,tak od-do a ak ma niekto skusenost s nejakym chirurgickym spevnenim poprsia bez silikonu alebo nejakou inou moznostou co mi prsia spevni ci podvihne,budem rada.Po kolkych rokoch treba menit silikony?