ahojte, tak uz mam aj ja po OP/ tyzden po a teda nechcem vas nejako odradit ale ta bolest bola neskutocna, aj so spolubzvajucou sme strasne nadavali ze naco sme si to dali robit, fakt asi mame nizky prah bolesti ci co ale pre mna to bola katastrofa. k tomu problemy s jednym drenom/nadmerne krvacanie/ ale dopadlo to ok, som nesmierne vdacna Trskovi, do polnoci tam so mnou bol a tlacil mi na prsnik bo implos sa asi nejako pohol pri pohybe a tym padom som krvacala viac. takze stresy velke bo inak by ma musel znova otvorit keby krvacanie neprestalo....tri noci som bola v nemocnici a ledva som sla potom domov, neviem si predstavit ist domov na druht den, lebo to som ani na WC pomaly nepresla...pila som co najmenej aby som nemusela. domov som prisla a o dva dni teploty 38...vcera hnacka...ale to bola skor nejaka viroza asi alebo co....kazdopadne som tyzden po OP a jednu ruku dam nad hlavu v pohode, hybem sa ale druhu nie, to ma este strasne taha v tom prsniku ci jazve ci kde, proste nejde ruka hore. ale tam bol vkladany vacsi implos v dosledku mojej vacsej asymetrie a bola tam aj ta komplikacia s drenom tak hadam to je tym...no proste moj pribeh katastrofalny...ale prska su krasne, krasne spravene ozaj. inak ja mam tu potprdu dost stiahnutu ale nastastie uz nemusim nosit bandaz, ktoru som musela mat predtym.tak akoze tri mes. v nej spat asi nezvladnem.
sorry za dlhy prispevok len som chcela povedat, ze su aj komplikovanejsie stavy a obrovske bolesti...totiz ja som si to asi predstavovala dost lazo plazo...a bolo to neuveritelne.