Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

alexy

Dominique,
keď pôjdeš vo štvrtok na kontrolu k Červeňovi, prosím Ťa, opýtaj sa, či sa môžu používať všetky druhy deodorantov - a to aj priamo na jazvy. Hlavne ma zaujúmajú tuhé deodoranty - tie mi vyhovujú najviac.
A ešte presnejšie, čo sa týka tých podprseniek, kedy už môžme nosiť všetky druhy - po 3 mesiacoch? A ako často sa smie nosiť push-upka?
Vopred Ti ďakujem,
ahoj

dominique

majra - neviem, ci ta taha implos, skor by som povedala, ze nervy,alebo slachy, ale to si myslim, ze je normalne. Ja som jednu ruku nevedela tiez dat nad hlavu, ale dost dlho, aj tri tyzdne. Ma to tahalo pod pazuchou a ako keby som mala slachu trocha vysunutu.

Aha, tak dik za vysvetlenie. A nemas po tych drenach jazvy? Neviem teda posudit, co je lepsie, ale je to zaujimave, ze jeden lekar to dava a druhy nie

marja

baby dakujem. stale ma pravy-ten kde boli komplikacie a je tam aj vacsi implos taha viac ako lavy, resp. lavy uz netaha vobec ked dvihnem ruku a pravy hej, sice je to lepsie ako vcera ale ajtak to este boli ked chcem tu ruku dvihnut, je to normalne, co myslite?
dominique- mne Trska vysvetlil, ze dreny su na to aby sa tam netvorili modriny - ani tam ziadne nemam cize bude to pravda- a pri vytekani vidi na tych drenoch mozne komplikacie/ ako napr. u mna. keby som nemala dren , nic by nevidel a vsetka krv sa zhromazduje vnutri a z toho su tie modriny a ak sa nezachytia vcas mozne komplikacie, moze to byt neskor problem. cize na to su dreny.

dominique

Baby, co mate eurosilikony - podla toho ceskeho primara vo videu od evky su to silikony na cely zivot. Mne vsak Cerven povedal, ze sa budu musiet vymenit po case. Tak ako to je?

ketrin - ty tam ides na opku, ja tam idem na kontrolu vo stvrtok:))) Tak snad ti vsetko fajn dopadne:))

marja - gratulujem k novym prskam! Je mi luto, ze si tak trpela:( Snad uz nebudu nijake komplikacie.
Preco baby u Trsku dostavaju dreny a u Cervena nie? Ja som nijake dreny nemala. Nechapem

andulka33 - ja som nemala ani cocacolu a ani wobenzyn, lebo som o tom nevedela a prezila som bez toho:D Modriny sa mi asi po dvoch tyzdnoch vstrebali, co je pomerne rychlo a s tym zaludkom po opke som tiez nemala problemy, lebo som nic nejedla 8 hodin pred nou ako kazda, takze ti asi nema byt z coho zle.

Bonka - podla doktora je to z pazuchy najlepsie, lebo je tam najmensi tlak na jazvu. Tak mi to sam Cerven povedal. A navyse su tie jazvicky najmenej viditelne. Asi co doktor to nazor.

macama

Ahojte baby.Aj ja uvazujem uz dlhsi cas o opke.Problem je, ze chodim na SK len raz do roka/na mesiac/,takze toho roku stihnem len pohovor/musim sa este u cervena objednat na jun-dufam,ze ma este volny termin/.S tymi mojimi "drobnostami" som zufala.Mam 2 chlapcov/5,4/ no a ked som kojila boli prsia krasne,skoda,ze len take neostali aj po kojeni.Poslala som fotky do galerky a budem rada,ked si pozriem vase.
Som rada,ze tato stranka existuje.Ste zlate,ze sa takto navzajom podporujete.

Bonka

na tj stranke co poslala evciatko7 o plastickej chirurgii sa ten doktor vyjadruje o tom ze rez cez pazuchu neodporucaju ze to sposobuje vela komplikacii......hovorili vam o tom doktori??ake komplikacie?

andulka33

a ešte ma tak napadlo , baby čo sme boli v BB možno sa nám zdá že sa to tak o dosť zmenšuje, lebo my sme nemali dreny a babám z BA to odtieklo zo začiatku nám sa to vstrebávalo postupne...čo myslíte..keď tu tak čítam, že nemajú pociť, že sú didi menšie..

andulka33

aha už čítam vo štvrtok - to sú iba 3 dni ketrin11 :))

dominique a zabúdame informovať o coca cole :))
vemite si aspoň malú flašu 0,5 po narkóze, vraj to pomáha na žalúdok...ja som to teda neregistrovala ale možno to pomôže vám!A sestrička mi pritakala, že je dobre, že ju mám

a nezabudnite niečo na zips hore.., a najlepšie v teplákovej súprave, pohodlne-oceníte to deň po keď pôjdete domov. a iba kabelku ja som mala zbytočne veci na prezlečenie..vtedy bolo ale chladnejšie ..
Ešte by som vám doporučila ten wobenzym a potom doma iba lieky ktoré užívate zvyčajne proti bolesti- ja som si sem tam dala valetol keď bolo treba..to mi zaberá..a isto poctivo noste ten sťahovací pás ak vám ho objednali s podprdou, lebo ja som to podcenila:( a nenosila a teraz ho ešte sem tam nosím ...

andulka33

a baby od dr. Červeňa to faaakt my môžeme zhodiť retro po 6 týždňoch?? Lebo to by bolo zajtra ... Ja to ešte asi vydržím v nej...skúsim zajtra zavolať na to naše "prominentné" číslo a uvidím čo sa dozviem :)

Ketrin11
no za kolik?? už už niee??
Ty budeš teda riadne cicikatá pri tej váhe 48kg :)) ale spraví ti ich nádherne lebo ty máš pekné obrysy/myslím tvar/ už teraz...len to asi bude moc booo ako aj mops, keď ste také drobunké typy..ono keď to tam doktor narve...ja som sa ani nečudovala keď som stretla mops, že ju to tak bolelo, zdala sa mi polovička zo mňa:)