Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

evkalc

externa - chodis sem este? chcela som sa ta spytat ze kedy si zacala dvihat tvoju malu po opke a ze ci ju casto dvihas? aj ked ty si uz asi 5 mes. po opke..

evkalc

dominique - ja to citim aj ked som vystreta ked si to chytim.. a nie tam kde ty ale z vnutornej strany prsnika.. to miesto mam take citlivejsie na dotyk ale ked to chytim tak to neboli len je to citlivejsie... a ten implos je tam akoby vyduty ale iba trosku.. no a sem tam ma tam pichne. dnes velmi casto... bojim sa ale asi musim zavolat do chirmedu a zase merat dlhu cestu do kosic... muz bude rad...zase cestovat a zabit tam cely den.. mala som ist inak na kontrolu iba v septembri..

viktorka37

ahojte
ako je to z každomesačným pomenštruačným samovyšetrením prsníkov po opke. robíte si to, radili vám to?
dočítala som,že po zavedení inplantátov sa nesmie podstúpiť DIATERMIA- liečebné prehrievanie orgánov priechodom vysokofrekvenčného elektrického prúdu. to je čo? je to elektroliečba napríklad podávaná na rehabilitačných procedúrach. alebo čo? DAKUJEM

dominique

alexy - skusim sa ho na to spytat. Minule som mala pripravenych snad sto otazok a polozila som mu tak jednu, dve, lebo ta jeho sestricka mi tam stale nieco robila a davala mi pokyny ako si lahnut a co mam robit, aby mi vybral stehy, takze som sa ho moc nevypytovala:(
Odbavil ma fakt rychlo a bola som dost nahnevana, ze som sa tam "drbala" 4 hodiny z viedne a odbavil ma za par minut a navyse som nezistila vsetko, co som chcela.

dominique

evkalc - boli ta to? ja to mam na oboch. Ked som vystreta, tak necitim nic, ani vlnenie, ani bolest, ci pichanie. Mam to, ked sa predklonim a chytim si prsia, tak zboku (pod pazami) citim pod kozou take vlnky. Neviem, ci to je normalne.
Mas to aj ked si vystreta? Nahmatas si to?

alexy

dominique,
no veď to, keď som tam bola tiež ma odbavil za 5 min. Povedal mi síce, že môžem deodoranty používať, ale jeho odpovede sú väčšinou dosť stručné, a ja nie som si istá, či mi tie tuhé nejakým spôsobom nerozšíria jazvy. Taktiež tie podprdy, on hovoril, že po čase môžem nosiť všetky druhy podprseniek, a sestrička mi do telefónu povedala, že push-upky sa nesmú nosiť-max. tak raz za mesiac - pretože deformujú prsia.

evkalc

dominique - mna to aj boli ale nie velmi len ma tam tak akoby picha alebo neviem to presne opisat... a ja si to nahmatam na pravom prsniku smerok k vnutornej strane. aj ty to mas priblizne tam?

dominique

evkalc - ja si v predklone nahmatam tiez to vlnenie tak zboku prsnika. Neviem, ci to je normalne, chystam sa na to spytat cervena vo stvrtok.
Baby, viete o tom nieco??

evkalc

ahojte

baby poradte mi lebo uz zacinam byt nervozna ...

v pravom prsniku na jednom mieste si nahmatam akoby sa mi trochu implantat vlnil, riadne citim len kozu a pod tym ten implos a trochu zvlneny ale to by som este nechala tak ale na tom mieste citim ze ma kazdu chvilu dnes pichne.. uz dlhsie to pozorujem ze to miesto mam citlivejsie, bojim sa ze ci to nebude nejaky problem

dominique

alexy - ok spytam sa. Snad mi bude venovat viac casu ako minule, tam ma odbavili tak skoro, ze som sa ho nespytala na vsetko, co som chcela:(