Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

kuki

Bonka- z odpovede jedneho chirurga
Mnohé pacientky sa obávajú, že po niekoľkých rokoch je nutné implantát vymeniť- nie je to pravidlo, implantát sa mení len v prípade kapsulárnej kontraktúry, t.j. zhrubnutie väziva okolo implantátu, jeho zovretie a pokrčenie ( prejavuje sa bolesťami a zmenou tvaru prsníka ) alebo v prípade, že dôjde k jeho prasknutiu ( napr.pri nehode ), alebo ak sa pacientka rozhodne pre opätovné zväčšenie.

na tejto stránke v diskusii možno najdes odpoved- www.plasticka-chirurgie.info

Bonka

vcera som pozerala Crepiny* a Andy Timkova si dala vybrat po 9 rokoch
ze dostala kapsularnu kont.je to pravda ze je to vlastne hrubnutie tkaniva za cielom znicit cudzi objekt v tele,?

preco sa to prejavilo az po 9 rokoch?

ketrin11

dominique, mne ale Cerven povedal ze maju dozivotnu trvacnost, ze pokial nebudu komplikacie tak su navzdy. Len ide o to esteticke hladisko, ze aj na silikony posobi gravitacia a rozne zmeny a predsa po case vyzeraju aj prsia so silikonmi "opotrebovane" a vacsina zien si ich dava vymenit

ketrin11

andulka, no ja rozmyslam, ze pojdem uz tam v teplakoch aslapkach a triku na zips a v tom podstate chcem ist aj domov, takze si zoberem len papucky, hygienu, coca colu, vlhke utierky a nahradne nohavicky a nic viac :))) ci este nieco treba??

ketrin11

andulka33,
no veru, uz to mam len za dva a vo stvrtok nastupujem. Ani mi nespominaj tu bolest, uz teraz sa bojim, ale nejako to budem musiet prezit.
Mam teraz take divne stavy ked sa na seba kukam do zrkadla a rozmyslam, ze naco vymyslam, ved to nie je az taka katastrofa a nikdy som ja nejak extra netrpela komplexom ani nicim podobnym. Dokonca sa mi na nejakych babach aj paci plochy hrudnik. Mali ste to aj vy???

Bondi

Ahoj baby
Mne vravel Cerven, ze po 6 tyzdnoch uz mozem chodit do solarka aj cvicit, tak to asi aj vyuzijem. To ze mozem cvicit je super.

Darlin

Ahoj kočky, chcela by som sa spýtať či mi neviete odporučiť nejaký krem na redukciu jaziev mam už tretí mesiac po opke ale Cerveň mi kázal nechať to volne, no kedže je už teplo rada by som si dala aj nieco bez rukávov len ma brzdia tie jazvy.ϡakujem za radu

dominique

evkalc - urcite spravis dobre, ak pojdes k nemu. Aj ked to mas daleko. netusim, co to moze byt:( a vidiet to, alebo to len citis ako taku vypuklinku? Myslela som, ze tam mas viacero vlniek - take vlnenie ako mam ja, ale asi mas nieco ine:( Netusim, co to mame, ale snad to bude vpohode:(