Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

danculikXXX

Caute baby!

Ketrin 11 - držím ti strašne moc palce, nech ti to všetko dobre dopadne a čo najmenej bolesti!

Marja!!!
Gratulujeeem k statočnému výkonu a k zvládnutiu vštkých tých problémov! Mňa by asi porazilo (mierne povedané)! Teším sa na foto! kedy dáš?

Ja idem 8. 6. a že zadelím nejaké to "C", že pre istotu, aby som neochorela! No a čuduj sa svete, včera sa zobudím, hrdlo navreté, červené, asi večer aj horúčka bola. No čo vám poviem.... Zajtra ráno mám ísť na krv, čo myslíte môže sa to tam nejako objaviť vo výsledkoch, že by mi museli preložiť opku? Asi sa dohodnem ešte z doktorom nech mi krv zoberie, až keď budem v pohode. Však ešte mám 2 týždne aj dačo. Dnes som zaplatila za imploše tak som o 1000 ľahšia!!!!

macama

ahojte dievcata.uz skoro cely den sedim za pocitacom,citam vase prispevky,pozeram albumy a porovnavam moje prsicka pred OP s vasimi.Vase vysledky su uplne bozske.

alexy- moje som si porovnala s tvojimi pred OP,celkom sa podobaju.Bola by som stastna,najstastnejsia,keby boli take ako tvoje teraz.docitala som sa,ze si bola u dr.cervena.aj ja sa tam chystam.
Ale neviem,aku vypln mas?Kolko merias?

Ja mam 170cm a 54kg.

andulka33

dominique

s tou colou neviem ani ja či to funguje :) ani ja som nevidela rozdiel a ako poradili mne radím ja :))
No a čo sa týka wobenzymu myslím, že mi veľmi pomohol, teda to je iba môj vnútorný pocit a viem že sa doporučuje aj po chemoterapií a ťažkých nehodách...
Takže babenky je to na vás.
Dominique a spávaš ešte stále v retro alebo si ju už vyhodila ??

andulka33

.. a ešte ketrin, ja som moje prsia neriešila celé roky ako niektoré baby.. ja som nad operáciou začala premýšlať zhruba rok a pol dozadu...ako sa mi menila váha..a tiež som sa sama seba pýtala či nevymýšlam...ale ku koncu som už po kúpalisku chodila so založenými rukami a nevedela sa dočkať...a teraz som úplne v pohode, komplex zmyzol..všetko je ako má byť,nie malé nie veľké ..:) uvidíš budeš rada!

andulka33

ahojte babenky

Ketrin ja si myslím že máš iba prirodzený stres..lebo sa ti to blíži, to je normálne aj ja som začala spätkovať ale tiež som vedela že to chcem a že sa budem na seba hnevať ak cúvnem.. vieš keby si bola až tak spokojná tak by si sa nedostala až sem:) neboj dopadne to dobre, ja len že ja som s tou bolesťou nerátala a zaskočila ma..
Myslím, že si nezabudla na nič..určite nezabudni zdravotnú kartu a ja som im pripomenula , že mám v karte napísanú nesprávnu krvnú skupinu..ale to ma ubezpečili že sa aj tak robí nejaká krížová skúška..:)

no a dnes som volala s dr. Červeňom a pýtala sa na ten slabší opuch a povedal že by to nemalo byť nič zlé pokiaľ sa to stiahne... a že od dnes nemusím retro na spanie..dnes je 6 týždňov po :)
..špeciálne som sa na to pýtala.. povedal že si nemám čo spôsobiť ak sa do dnes neobjavili komplikácie..že je to prirodzené do roka tieto zmeny..a mám robiť to čo mi telo dovolí..takže je to vraj v poriadku..

kuki

Bonka- z odpovede jedneho chirurga
Mnohé pacientky sa obávajú, že po niekoľkých rokoch je nutné implantát vymeniť- nie je to pravidlo, implantát sa mení len v prípade kapsulárnej kontraktúry, t.j. zhrubnutie väziva okolo implantátu, jeho zovretie a pokrčenie ( prejavuje sa bolesťami a zmenou tvaru prsníka ) alebo v prípade, že dôjde k jeho prasknutiu ( napr.pri nehode ), alebo ak sa pacientka rozhodne pre opätovné zväčšenie.

na tejto stránke v diskusii možno najdes odpoved- www.plasticka-chirurgie.info

externa

ivja-ahoj!!! ja som nosila asi 3 mes. retro v noci,potom uz nie. a pocas dna asi 2 mes.a postupne som to striedala s norm.podprdou.

evkalc-ja som malu dvihala,teda presnejsie podvihovala..ak chcela vyliezt na postel asi po 2 tyzdnoch,aj som ju raz zodvihla,ale tak ze som si k nej kvokla a tak zodvihla. uplne asi po 2 mes.A uz teraz ju nosim skoro stale na rukach.....teda ak chce......

marja-ja si myslim,ze ta to boli preto,lebo koza sa ti musi viac namahat,kedze tam mas väcsi implos,a tym padom ta to taha ak chces zodvihnut ruku a pod. Ale samozrejme Trska ti da presnejsiu odpoved.Inak,gratulujem!!!