Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

b4rbie

ketrin
chcela som ti popriat stastie no mala som pokazeny net, tak si mozno precitas neskor... ale drzim ti od rana palecky...

baby dalsi piatok idem na tu konzultacku, a chcela som sa spytat, ze ci ste boli na nej aj s priatelom alebo s niekym.
???

petkabih

dakujem andulka33:)

a ja idem na konzultaciu az 5.6. tak aby som nebola zarazena kolko to stoji:))

fu, to je kolko hviezdickovy hotel? 200 euro lôžko? :))

andulka33

petkabih

790 ipmploše a podprda
okolo 1000 zákrok..
200 lôžko
100 narkóza
/49 predoperačné/

mala by si to mať na papieri z konzultácie..sestrička to tam rozpísala.

andulka33

no ketrin11
tak teda veľa šťastia!!

A hlavne sa nestresuj!! Nepridá ti to!! Klíďo píďo..ok? Poležkaj si, počúvaj hudbu alebo čo..potom sa iba zobudíš a bude po..
Držím palce!

ivja

externa, ďakujem a v noci si už úplne bez podprdy?
písali ste tu o vlnení implantátov zo spodu v predklone. Aj ja to mám a myslím, že je to normálne. Aj pri prvých som to mala.

viktorka37

ketrin 11
držím ti palce, nech ti to dopadne ok, skoré uzdravenie, bez komplikácii a len a len vytešovanie z novej krási.

petkabih

baby, tie co ste boli teraz u Cervena, kolko ste platili za opku? imlose maju fixnu cenu alebo podla objemu a tvaru?

a celkova cena so vsetkym?

dakujem:)

marja

dominique- hej, zaujimave, ze niektori to nedavaju, nechapem preco....no oni asi maju svoju filozofiu:} tak, to som rada, ze ma niekto rovnaky problem, teda mal, s tym dvihanim ruky...len som ucitelka a bud. tyzden uz idem do prace a treba mi pisat na tabulu:{
externa- dakujem a Trska mi povedal, ze to moze byt tym vacsim implosom samozrejme a celkovo ze tam boli tie komplikacie a tak...snad sa to ukludni.