Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

bodga

kiarusenka

350ml okruhly tvar v leviciach mediklinik som maximalne spokojna doktor aj personal perfektny

a ako sa k tej livii dostanem?

kiarusenka

ahojte kočky, bodga a kde si si dala didi urobit?kolkatky mas ? vstup do galerky ti moze dat jedine jedna opravnena osoba livaa

rolex

Ahojte baby,
som objednana na konzultaciu k Dr. Cervenovi, mohli by ste mi napisat Vase skusenosti, prip. foto po op?
Dakujem

bodga

baby som 3 dni po a uz sa konecne dokazem postavit.. aj ked s bolestami...
prosim vas ako sa dostanem do tej galerky ??

sassyw

BarborkaC skus pozriet na www.daniela-pradlo.sk skusenosti s touto strankou zatial nemam. alebo pozri na -odkaz odstránený- a daj si vyhladat spodne pradlo a vyhodi ti viacerych predajcov co maju e-shopy. Tak vela stastia.

BarborkaC

Cauko baby neviete nejaku online predajnu na nete s podprsenkami???ale myslim nejake pekne aj push upky
Ale tam kde maju vacsie 80/D potrebujem
prosim ak nejake mate poslite

nelina

ahojte nove babeny,
no pekne sa to tu pomenilo.fakt e to pravda,ze cim dalej od opky,tym menej prispevkov.ja mam od opky 8 mesiacov /co som si vobec nevedela predstavit/a prska su teraz uplne prirodzene, pevne.som max.spokojna.
EXTERNA,
no co,ako sa mas?si spokojna? a co manzel,dufam,ze po tom vsetkom co si prezila je tiez spokojny!!!!
zdravim vsetky cakatelky na nove prska a nebojte sa,pokial ste aspon trosku rozhodnute,ze chcete nove prsa,chodte do toho,ja keby som sa mala opat rozhodnut,idem do toho bez problemov.