Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

marianocka

caute baby,tiez mam podobny problem ako vsetky ostatne- male prsia a rozmyslam nad augmentaciou, no neviem sa rozhodnut kam a ku komu, neporadite mi?

marianocka

caute baby,tiez mam podobny problem ako vsetky ostatne- male prsia a rozmyslam nad augmentaciou, no neviem sa rozhodnut kam a ku komu, neporadite mi?

ketrin11

susana019 dakujem,
s tam CDcok je to super napad.
Co sa tyka toho kojenie, myslim, ze to bolest nijak neovplyvni. Ten sval ti musi narezat tak ci tak, takze dolest rovnake. Mozno jedine chrbat tak nebude boliet, ked bol zvyknuty na nosenie takej vahy

ketrin11

baby a hlavne bonka Nerobte si hlavu z preklepou. Ja ked si niekedy spatne citam co som popisala, tak mi je do smiechu a nechce sa mi to opravovat. Hlavne teraz, ked som tesne po opke, som vobec rada ze nieco natukam, hihi

dominique

alexy - dakujem:)

kiarusenka - vies co, ja som si skusala par push-upiek, ale nijaky zazracny efekt mi to nespravilo, lebo ich mam este dost tvrde. Doktor hovoril, ze uz su mäksie, ale stale su este dost neforemne.
Spravis potom prosim tu fotku z predu bez podprdy? Zaujimalo by ma, z coho si docielila taky pekny efekt podprsenkou:))) Podla mna mne to nepojde tak pekne k sebe ako tebe...

kiarusenka

dominiqe , jasne ze uz mozes....mne dr povedal, ze potom to z nie je dolezita ta podprda fixacna ...kludne si mozes dat push upku , wow, strasne prsia krasne v nej budes mat , uvidis :)

alexy

dominique,
ďakujem-podobne,tiež ich máš peknučké, zajtra tomu bude už 9 týždňov. S tou kožou máš pravdu, zo začiatku-asi tak mesiac mi koža medzi prsiami nedoliehala-vypadalo to tak umelo-napnuto-a úplne na začiatku som mala medzi nimi medzeru asi pol centimentra-ale to len keď ešte boli opuchnuté-bolo to čudné aj sa mi zle umývalo. Našťastie teraz je to už tak ako má byť.

macama,
tak pošli Livke ešte raz fotky-zrejme sa jej ich tam nepodarilo vložiť.

dominique

kiarusenka - dakujem za odpoved. Takze sme sa zhodli vsetky, ze fixacna podprsenka ma ist po 6 tyzdnoch dole?
Cize mozem chodit aj bez podprdy uz, ci si dat push-upku, jo?!:)

alexy - urcite tym myslel, ze dezodorant jazvam neskodi. Aspon si myslim.
Ty si kolko po opke? Podla mna ich mas krasne spravene, pekne pri sebe. Kebyze mas vacsie implantaty, je mozne, ze by koza medzi prsiami nedoliehala, pretoze uz teraz ich mas skoro uplne pri sebe. Tak o tom pisu na omlazeni, su tam aj fotky. Takze by som na tvojom mieste bola veeelmi spokojna:) Aj ja by som ich mala rada tak pri sebe:)