Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

sassyw

Suhlasim s ketrin. Ifka, tebe vobec nie je vidno, ze by si mala jedno vyssie ako druhe.Mozno len par mm je tam rozdiel. Mas ich krasne. Ale ak ti to vadi, tak prelepuj, co neurobime pre krasu. Ono prsia sa aj tak este budu menit cca do toho 1 roka ako baby pisu.

b4rbie

ahoky ketrin drzala som palceky, len som ti napisala asi neskoro. dufam, ze namas velke bolesti a ze sa o teba pekne na klinike starali.

baby, uz som pisala davnejsie, no aj ked asi blbu otazku. na konzultaciu ste isli s manzelmi, priatelmi alebo s niekym?

cica666

no baby,
teraz som volala s doktorom a ze si ho mam masirovat, teda ten co je vyssie.
Este sa to da zachranit
tak dufam, ze to tak bude.
Nechcela by som ist teraz pod skalpel, sice ak by trebalo, dala by som si uz hned vetsie
hihi

Ifka

cica666
ďakujem za foto :))) máš to trošku viac viditeľné ako ja, ale určite chod čo najskôr ku doktorovi, neviem či to už nebudeš mať uležané, zrastené. Zajtra ti pošlem foto :))

cica666

ifka, poslem Ti foto hned ako to bude mozne.
A na opke som bola trosku skor ko ty 7.4.
takze neviem. Mala som ist k doktorovi na kontrolu, ale som dost zaneprazdnena. Ale vie, ze taam musim ist conajskor.
A kludne mi posli tu fotku ako si to prelepujes a s akym leukoplastom

Ifka

cica666
v galerke som si všimla, že lavé máš vyššie presne ako ja :((( kedy si mala operáciu? ja 28.4. a lekár mi povedal, že ešte sa to dá zachrániť