Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

andulka33

ahojte baby

gratulujem ketrin11

no tak to je super, že všetko dobre dopadlo, a že takto dobre znášaš!!
A aká bola tvoja reakcia keď ste to na druhy den s doktorom a sestričkou rozopli ?? :)
Spokojná??

..mňa zo začiatku dosť ťahala pichala ľavá strana ale prešlo tak po 3-4 týždňoch ak si pmätám..teraz už ani neviem že operácia bola :) a drahý včera poznamanal že mäknú viac a viac..a aj mne sa zdajú prirodzenejšie..

alexy

Ahojte baby,
dominique,
tak čo ako dopadla kontrola, stihla si sa ho na niečo popýtať?

macama,
som rada,že sa Ti páčia, ja meriam len 165 a vážim 47 -trochu som po operácii schudla.Mám okrúhle,vysoký profil,rez pod pazuchou 240 a 260-kvôli malej asymetrii.Som spokojná,ale tiež sa mi zdajú byť,ako všetkým babám malé,ale sú pekné. Ja som si nepresadzovala svoj názor,chcela som síce 280, ale doktor povedal, že čím budú implantáty menšie,tým je výsledok prirodzenejší.

darlin,
krém si nekupuj, Dr.Červeň, mi ho zakázal, pretože kolagén v týchto krémoch Ti jazvy môže len rozšíriť. Baby tu dávnejšie písali, že si ich prekrývajú korektorom. Keď je to vhodný na tvár -možno ho znesú aj tie jazvy.Ale radšej zatelefonuj sestričke a popýtaj sa jej na to.

dominique

ahoj ketrin, tak som rada, ze ti to super dopadlo:)
No, to pichanie je uplne normalne! Neboj...Este ked ti to odpuchne a bude sadat, tak si uzijes toho:( Mna prsia doteraz bolia, ked spim. Mam pocit, ze sa prevalujem na tenisovych loptickach, kedze spim bud na boku, alebo na bruchu.
Uz sa tesim, ked tie silikony prestanem citit ako cudzie teleso.
A aj ja som bola vysokovana, ze pri com vsetkom pouzivam prsne svaly:D
Neboj, zo dna na den bude lepsie. Najhorsie je vstavanie z postele podla mna.Ale taka masivna bolest prestane asi po 3 dnoch. Nie je to take strasne, to prezijes:)) Tesim sa uz na prve fotky:)
Pekne oddychuj

ketrin11

a este jedna vec, strasne ma picha v lavom prsniku, ale skoro pri vsetkom, este aj pri nadychu ma pichne, je to normalne???

a inak ta bolest sa da v pohode prezit, aj ked som si to predstavovala uplne inak. Ani som netusila, ze este aj pri trhani toaletneho papiera pouzivam prsne svaly, hned po opke to bolo pre mna dost "komicke"

ketrin11

dominique, ifka, kludne ste mohli, bola by som velmi rada, som sa tam strasne nudila.
opka dopadla bez komlikacii, noc som prezila bez tabletiek, len mi vyskocila teplota, co je zevraj normalne. Rano som sa sama umyla obliekla a cakala na priatela.
Najvtipnejsie bolo, ze ked sa pred opkpu doktor na mna pozrel a na implantaty, ze 350, tak krutil hlavou, ze to som si musela sama vydupat, hihi. Potom mi ale na preveze sam povedal, ze som si dobre vybrala:))
Pre mna bolo najhorsie, ze som mala pocit, ze mi vsetky rebra dolamal, aj tie spodne, nemohla som hovorit naraz, lebo som sa nemohla nydychnut, to bolo strasne
Dnes som v noci vobec nespala, kvoli chrbatu, strasne ma boli, ked lezim, najlepsie je mi v stoji alebo v sede, trochu dopredu naklonena

dominique

kiarusenka - dakujem, to ma moc potesilo:)mne sa zase tvoje veeelmi pacia!:) Mas ich super vo vystrihu. Vyzeraju tak veeelko a pekne pri sebe:)
Myslis, ze aj ja si ich tak raz budem moct dat?
Aku podprsenku si kupujes? Myslim znacku+cislo. S tym mam dost problem inak najst vhodnu...

kiarusenka

cica666 a ty mas ake? myslim velkost ...

dominiqe,presne tak.-.. a ja obzvlast nebudem nikdy...asi pockam do babatka naozaj.... mne sa strasne pacia tvoje...

dominique

ketrin11 - s ifkou sme na teba mysleli, dokonca sme boli par metrov od teba na kotrole u cervena v den tvojej operacie:) Aj sme rozmyslali, ci prideme kuk, ale zdalo sa nam to trocha blbe:D

Snad vsetko dobre dopadlo:)))
Ozvi sa:)

dominique

kiarushenka - mozes pridat aj fotky, kde su prsia bez podprsenky, fotene z predu?
Lebo takto sa mi zdaju dooost velke aj gulate:) Podla mna nepotrebujes ist pod skalpel len kvoli profilu!
Ja mam zase pocit, ze su moje male a od seba, ale my zeny asi nebudeme nikdy spokojne, ze?