Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

dominique

kiarusenka - dakujem velmi pekne za foto! Mas ich fakt totalne prirodzene:) Si zlata, ze si odfotila aj tu podprsenku:))
Krasne to mas, mozes byt spokojna:)
hehe, s tym chirurgom je to pekna haluz:) Inak, ty mas rez cez dvorce?

kiarusenka

inak vcera som stretla v praci jedneho dr a pytal sa ma ci mam svoje prsia alebo umele ... povedala som ze svoje :) on ze je plasticky chirurg aj ho poznam a ze vahal kvoli tvaru ale ze ich mam od prirody pekne ... toto uz co je ked chirurg nevie rozpoznat :)))

ketrin11

B4rbie, dakujem a ta bolest sa da prezit.
Co sa tyka tej konzultacie, tak ja som tam bola s kamoskou, lebo prietel nemohol, ale myslim ze je dobre ked tam niekoho mass. Aj na vyberanie stehov idem s prietelom. Bol pouceny, nech si prsia este nevsima, ze mozu byt hocijake, hihi. Len nech si vsimne jazvy ci su rovne a nie moc dlhe

Ifka

Ahojte :)))
v tričkách to nie je vidno, ale keby ste sa zadívali, tak to vidíte, aj Červeň a Dominika ma videli a hned si to všimli, ale nie je to zase také hroznéééé :))))) hlavné je, že z ničoho mám zrazu prsia a to je neopísateľný pocit :)))))

a ako sa baby ešte menia prsia počas roka?menia tvar alebo veľkosť?

dominique

ifka, moja, super, ze si sa ozvala a sama povedala cicke, ako sa to ma podlepovat:)
Nebojte baby, urcite sa to este vykorikguje;)))
Cica666- podla mna ti masaze pomozu minimalne, dolezite je si to podlepovat, lebo to sa ti stale vyvija tlak na prska, ako pise ifka. Ale nechcem znehodnocovat rady tvojho lekara. Podla mna skus aj aj:)

kiarausenka - dakujem, tesim sa na foto:)
moj mail je dominique.str@gmail.com.
Uz som ho tu raz uviedla, ale tak keby si to nahodou prehliadla...

cica666

kiarusenka, staci ak si kliknes na moje meno a hned by Ti to malo vyhodit mil. Baby, co maju mail su manovane cervenym

kiarusenka

ahoj dominique jasne ze ti to poslem ..nevidim problem..len az zajtra lebo teraz som u priatela mam fotky v mobile a nemam usb kabel do pc ---takze pridem domov, nahodim to a poslem ok ?? aa cica666 ty mas aky mail ?