Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

macama

alexy - tiez som sa nenasla v tej galerii.
Ano, meriam 170 a vazim 54 kg.

livaa- prosim mohla by si ma tam nahodit.poslem ti este raz fotky na mail.dakujem

susana019

AHoj baby,

tak najprv ketrin gratulujem ze uz to mas za sebou:)

A ako si vas citam,baby co myslite nemali by si doktor. urobit nejake dvd s odpovedami na rozne otazky ktore mu pacietky najcastejsie kladu. SOm nad tym rozmyslala, ze ked idete na kontrolu a dr vas odbije rychlou odpovedou a nebodaj len prikyvnutim hlavy, tak je to asi tym ze na tie otazky odpovedal uz aspon tisic krat.Len bohuzial, on si neuvedomuje ze vy ste v tom po prvy krat a mate urcite obavy, co je normalne. Tak by mohli urobit nejaky prieskum najcast. otazok a odpovedat na ne a po prepusteni z nemocnice vam take dvd mali odovzdat.
Hm to by bolo super, no nie.

Jaj tak snad sa uz trochu premozem a odfotim sa aby som poslala foto pred a neviem kedy bude po ale snad niekedy po na konci roka.

Este otazka, baby co mate deti a ste ich kojili, je to menej bolestive po operacii, ked uz je to telo ale aj koza a vsetko zvyknute ze uz take prsia ste raz mali?

Ja ked som kojila som mala aj C-ckovu podprdu a teraz mam najmensiu asi a to je 70-75A :(

DAKUJEM

alexy

dominiqe,
ešte mi prosím Ťa napíš,či sa môže dávať deodorant aj priamo na jazvy,Ďakujem.

macama,
chcela som si pozrieť Tvoje foto v galérke,ale nenašla som Ťa tam. Ja som odfotená mesiac po operácii. Na tých fotkách to tak síce nevyzerá,ale kebyže ma vidíš v meste v tričku,myslela by si si že mám jednotky-možno dvojky. Pred tým som mala nulky -takže rozdiel je poriadny,hlavne to vidím,keď som nahá. V práci si kolegovia nič nevšimli,pretože pred tým som nosila push-upky a teraz so športovou podprdou to vypadá podobne.Pred tým som nosila 70A -teraz 70B.
No ale Ty si písala,že meriaš tuším 170,už neviem koľko vážiš-predpokladám,že Tebe doktor navrhne aspoň 300 ml-veď uvidíš.
Ja som tých 280 ml chcela,ale doktor povedal,že 260 bude vypadať lepšie, tak neľutujem.Tiež povedal,že čím sú implantáty menšie, tým je aj menšie riziko kapsulácie. A priateľ je nadšený...

macama

alexy - dakujem za odpoved.Aj ja mam mensiu asymetriu,tak som zvedava,co mi doktor povie.Mne sa nezdaju tvoje prsia male.Su super.Tebe sa zdaju fakt male?Keby si mohla vratit cas naspät,rozhodla by si sa pre väcsie implantaty?

Baby a ako to je so spiralov?Uz ju mam vyse roka.Este ju mozem mat 3-4 roky.Musim si ju dat pred OP odstranit?Mate s tym skusenosti?Odkedy mam tu spiralu,menstruaciu nedostavam vobec,ani lahke spinenie,nic.Uplna parada.hihihi

kiarusenka

ja po 6.tyzdnoch uplne v pohode.... praveze dr odporuca nosit podrdu neboj sa nic, mam to odskusane.. a po6 tyzdnoch ma ist ta fixacna dole , potom ti uz nepomaha vraj ..tolen tu dobu musis 6t

dominique

kiarusenka - A kedy si prestala nosit tu fixacnu podprdu? mne lekar povedal, ze uz teraz mozem nosit push-up, ale mne sa to nejako nezda