alexy - hej, stihla som sa popytat na ten dezodorant. zevraj mozme akykolvek. Neviem, ci to ma zmysel to tu rozpisovat, na VSETKO mi prikyvol, dokonca aj na push-upku. Povedal, ze po mesiaci a pol nie je nutne nosit retro podprsenku. Baby od Trsku, alebo od ineho chirurga ako Cervena, ako dlho mate nosit retro?
Ja neviem, ci mam Cervenovi verit v tomto, lebo vo vsetkom je taky benevolentny. Mozno az prilis sa mi zda.
Tiez hovoril, ze prsia mozem stlacat odvazne k sebe, ze to pojde a ze budu coraz mäksie a mäksie. Mne sa to paci, ked su v tej podprsenke tak blizko pri sebe, ale myslite, ze je tato neprirodzena poloha zdrava pre ne?
Zevraj aj na bruchu uz mozem spat, no je to take divne...Fakt ako na loptickach. Aj na boku ked som, tak ma to este dost tlaci. A som sa ho opytala na tu kapsularnu kotrakturu, ze ako sa da tomu predist a povedal, ze nijako, ze pod svalom sa to netvori. Tak neviem uz fakt. Povedal aj, ze mam prist az o rok na kontrolu. Takze som tam uz asi vybavena pre neho. Inak som s jeho pracou veeelmi spokojna, je to naozaj sikovnik...