Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

kiarusenka

dominique-to mas este dost cerstveee..ja som ymslela ze to mas uz dlhsie ..ja osm ich zacala normal nosit ked som dala dole fixacnu podprdu ...

dominique

alexy - ano, pytala som sa aj na to vlnenie. Povedal, ze je to kvoli prsnemu svalu. Ale odovodnenie mi poslal iny lekar na takom fore, a to, ze prsny sval nepokryje cely imlantat a preto je citit to vlnenie pod kozou. Tak isto to moze byt prilis velky implantat.

kiarusenka - som asi 6. tyzden po operacii. Kedy si mohla zacat pouzivat tie push-upky? Nosis ich denne?

alexy

dominique,
pýtala si sa aj kvôli tomu vlneniu, predstav si ja to mám tiež, keď sa tu o tom písalo, skúsila som si v predklone ohmatať prsia. Je to trochu nepríjemné, ale ja osobne si myslím, že to máme my chudšie baby, ktoré sme tam pred tým nič nemali - preto je pod kožou cítit vlnenie implantátu.

kiarusenka

dominiqe a ty si kolko po opke ? ja si kupujem v new yorkeri podprdy .. tam maju vzdy moje D a pekne push upky.... kupujem si 75D niekedy80D a jasne ze si ich budes moct dat k sebe ..ty si z Ba ?

alexy

domineque,
ďakujem Ti, teraz budem používať deodorant bez obáv.A môže sa nanášať aj priamo na jazvy?
Mne tiež hovoril, že po čase budem môcť nosiť akúkoľvek podprsenku. Ale sestrička mi do telefónu vysvetlila, že push-upka vytláča prsia hore a tým ich dáva do neprirodzenej polohy-deformuje ich, že mi stoja hore aj bez nej-takže ju vôbec nepotrebujem. Mám pocit,že tá sestrička, hoci je dosť odmeraná, dáva aspoň rozumné vysvetlenia. Napr. síce som písala, že ohľadom toho krému na jazvy mi Červeň povedal, že nemám žiaden používať, ale len sestrička mi po telefóne vysvetlila dôvod-že môže jazvy ešte viac roztiahnuť a zviditeľniť.

ketrin11

no aj mne sa zda ze je dost benevolenty a pokial na vsetko prikivuje len aby ma mal rychlo z krku. Ale napriklad na wombezyn mi povedal a dal aj, na neho celkom dlhe vysvetlenie, ze netreba a dokonca nedoporucuje. To iste mi povedal aj na tlakove masaze jaziev a prs, teda aspon urcite nie tak skoro po opke

dominique

alexy - hej, stihla som sa popytat na ten dezodorant. zevraj mozme akykolvek. Neviem, ci to ma zmysel to tu rozpisovat, na VSETKO mi prikyvol, dokonca aj na push-upku. Povedal, ze po mesiaci a pol nie je nutne nosit retro podprsenku. Baby od Trsku, alebo od ineho chirurga ako Cervena, ako dlho mate nosit retro?
Ja neviem, ci mam Cervenovi verit v tomto, lebo vo vsetkom je taky benevolentny. Mozno az prilis sa mi zda.
Tiez hovoril, ze prsia mozem stlacat odvazne k sebe, ze to pojde a ze budu coraz mäksie a mäksie. Mne sa to paci, ked su v tej podprsenke tak blizko pri sebe, ale myslite, ze je tato neprirodzena poloha zdrava pre ne?
Zevraj aj na bruchu uz mozem spat, no je to take divne...Fakt ako na loptickach. Aj na boku ked som, tak ma to este dost tlaci. A som sa ho opytala na tu kapsularnu kotrakturu, ze ako sa da tomu predist a povedal, ze nijako, ze pod svalom sa to netvori. Tak neviem uz fakt. Povedal aj, ze mam prist az o rok na kontrolu. Takze som tam uz asi vybavena pre neho. Inak som s jeho pracou veeelmi spokojna, je to naozaj sikovnik...

ketrin11

andulka33, moja prva reakcia?? Anisom si ich nestihla poriadne pozret a uz mi daval naspat ten korzet, hi ale su namieste nie je jeden hore a druhy dole, hi. A doktor povedel, ze som si dobre vybrala, ze nie sutake velke ako sa on vylakal zozaciatku. a fotky dam hned ked sa vratim po vybrati stehov, t.j. prveho. lebo zevraj si to nemam vobec davat dole a ani sprchovanie, tak sa len tak umyvam ako kacica, hi
a vcera som si sama v umyvadle umyla hlavu, huraaaa