Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Ifka

cica666
tá druhá baba čo písala dominika som ja :))), prelepujem si pravý prsník už 4 deň, ale dosť to bolí ako na neho vyvíjam tlak, tým, že tlačím dohora a ked si strhávam pásku, tak to veeelmi bolí, ako keby išla dole aj koža :((( a to mám robiť mesiac, neviem či to vydržím, už mi to ide na nervy :((((

dominique

cica666- dakujem za mail, uz som si to pozrela. Tento problem nemas ako jedina musim podotknut. Mam dve kamaratky, co si dali spravit prsia a tiez maju jedno ako keby vyssie ako druhe. Lekar odporucal to, co je nizsie podlepovat paskou a tahat ho tou paskou ako keby vyssie. Tej jednej sa to upravilo celkom pekne hovorila a ta druha to nema take viditelne, takze sa na to asi vykasle. Ale ak zavolas lekarovi, urcite ti toto odporuci, pripadne, ak by si mohla, skoc za nim, nech ti ukaze to podlepovanie.

cica666

baby,
mam taky problem. Jedno prsko mam stale vetsie ako druhe.
Teraz som sa fotila a je to tam vidno.
Poslem livke fotky a uvidite.
No nie je mi vsetko jedno.

marianocka

caute baby,tiez mam podobny problem ako vsetky ostatne- male prsia a rozmyslam nad augmentaciou, no neviem sa rozhodnut kam a ku komu, neporadite mi?