Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

dominique

kiarusenka - heh, zlataaa:)) Z toho si ty nic nerob, aj ja stale pindam! A asi nikdy nebudem spokojna ani ja:D
Mne sa zase paci tvoj dekolt v podprsenke! Mas ich tak super pri sebe! moje tak nikdy nepojdu, su prilis tvrde na to a od seba!

kiarusenka

dakujem dominique :) nato co som mala pred tym ...spatne nechutne ovisnute tak je to super ..a stale sa stazujem ...uz sama sebe leziem na nervy ... ty ich mas perfektne ..ja si prosim tvoje :)

kiarusenka

susana019 presne tak..ten isty pocit to iste a to mam 19 ...sade8 precitaj si prosim co pise admin ...ak chces sa vobec pozastavovat nad tymto, vytvor si temu ... a nezabudaj, ze aj ty raz mozno budes to potrebovat ... ak nenastal ten cas uz teraz ...:)

susana019

sade8 no myslim ak by si bola ako ja a mnoho inych zien, ze mas komplexy a nemozes sa ani pozriet do zrkadla, lebo si popri tom poplaces tak asi inak pises.
Ked sa milujem s partnerom bud som v podprsenke alebo po tme a ked je nebodaj svetlo tak si zakrývam prsia, a to to mi moze partner hovorit kolko chce, ze sa nemam za co hambit a ze su na tom zeny aj horsie,no ked ja to citim inak :(
No a to som este na skole pocuvala aka som doska atd, no ked som otehotnela tak mi samozrejme narastli, boze to bolo suuuuper ale potom prisla kruta pravda po dvoch detoch ktore som kojila, pohlad do zrkadla a plac a zufalstvo.
No ale je to tvoj nazor.

kiarusenka

dominique ja som schudla,prsia mi klesli tak mi museli zdvihnut -mastopexia. potom po pol roku davali implantaty ...

Lenivka

Ahoj holky,

som tu nova, toto forum som nasla iba vcera. Predtym som dlho hladala nieco podobne, lebo som sa sa odhodlavala na zvacsenie prs niekolko rokov.

Dnes som 10 dni po operacii, citim sa celkom fajn, aj ked lutujem, ze som to mala absolvovat na jar alebo v zime. Teraz je teplo, a ja sa musim potit vo fixacnej podprde.

Chcela by som Vas poprosit - pozeram, ze mate nejaku galeriu. Rada by som si ju pozrela, neskor prispela vlastnymi fotos. Ako sa do tej galerie dostanem a kde ju najdem?

Vdaka a vsetkym drzim palce:-))

Lenivka

Ahoj holky,

som tu nova, toto forum som nasla iba vcera. Predtym som dlho hladala nieco podobne, lebo som sa sa odhodlavala na zvacsenie prs niekolko rokov.

Dnes som 10 dni po operacii, citim sa celkom fajn, aj ked lutujem, ze som to mala absolvovat na jar alebo v zime. Teraz je teplo, a ja sa musim potit vo fixacnej podprde.

Chcela by som Vas poprosit - pozeram, ze mate nejaku galeriu. Rada by som si ju pozrela, neskor prispela vlastnymi fotos. Ako sa do tej galerie dostanem a kde ju najdem?

Vdaka a vsetkym drzim palce:-))