Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

dominique

sade8 - 1. ''Prosim odporcov Silikonov, aby respektovali, ze tato tema je zamerana pre ich zastankyne. V pripade, ze chcete hovorit o ich nedostatkoch, tak prosim v inej teme''

Admin-Andrej

2. Radsej sa stiahni tam odkial si prisla, tu ti nikto neda za pravdu:-D
Tvoje nazory su pre nas bezpredmetne tak isto ako tvoje prispevky. Len nam tu zaberas miesto.
Nikoho si neurazila, ani nepresvedcila, takze dalsie tvoje posobenie je tu zbytocne.
Dobru noc:)

sade8

dominique

nemam co zavidiet, skor lutujem vas,ze chcete nieco take podstupit alebo ste podstupili......ja som rada, ze zatial nemam nejaku rakovinu, alebo ine tazke choroby, a velkost prs neriesim, aj ked by si ma ohodnotila ako dosku, ja som spokojna, hlavne ze som zdrava!!!!!

sade8

ja nepotrebujem zostavovat novu temu.......vsak kazdy si zodpoveda za svoje telo sam.......aj tak to nepochopim, ja by som nikdy nesla kvoli takejto banalite pod noz, vsak mozete byt vsetky rady, ze nemate rakovinu napriklad......
ale je to kazdeho vec, ja som sa len chcela k tomu vyjadrit....niekto tu pisal ci zavidim, a preco????? vsak ja s tym nesuhlasim, aj ked mozno by ste povedali ze som doska, ale kvoli tomu na taku operaciu nikdy!!!!!!!!!

dominique

kiarusenka - tak teraz si mi vycarila usmev na tvari po katastrofalnom dni:) DAKUJEM:))) Strasne mile od teba, cenim si to:))
No, hej, som z BA, ale byvam vo Viedni.
Ty si z BA? Kolko mas rokov? Ja 20

dominique

podla mna silikony nemozu padnut. Teda neviem, ale nepocula som to este. Cim viac tkaniva, tym viac su prirodzenejsie:)) Urcite nemas co lutovat, super su:)))

kiarusenka

no ja mam maksiekedze mam nizky profil tak tam mam vela svojho tkaniva ..ale ty mas vyhodu ze tebe aspon nepadnu mne mozno ano keby som schudla vela kg ...