Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

ketrin11

Lenivka, nemusela si tak prchko reagovat, pretoze ti niekto neodpovedal na otazku...
Takze do galerky sa dostanes len vtedy, ak posles livke foto na mail, ten najdes par stranok dozadu. Ona ti potom posle link a heslo.

a co sa tyka toho platenie, myslim, ze je to kazdeho osobna vec kde na to oberie.

dominique

lenivka - dalsia frustrovana, zavistliva?
Nesud, ked nevies. Kiarusenka si na to zarobila celkom sama, makala cele dni od siedmej rada a ja zijem v rakusku, takze tu su ine platobne pomery ako na slovensku. Nemusi ta trapit, odkial na to mame! Ked na to ty nemas, tak za to ti my nemozeme!

Samozrejme, ze to chceme, kym sme mlade. Ked budeme stare rasple,bude nam to uz na nic!

Lenivka

Tak Vam dakujem, ze ste ani neracili reagovat na moju otazku.

dominique, kiarusenka - vy ste take mlade, vo vasom veku riesite taketo veci.. co budete riesit o 10 rokov???

Hm, predpokladam, ze ste si na to same zarobili:-) Ako zena by som sa dost ponizila, keby mi operaciu prs mali platit rodicia.

dominique

kiarusenka - som na oboch zaregistrovana, ale booom uz nemam aktivny. len facebook. Poslem ti do mailu meno a priezvisko, si ma pridaj, ok?:)

kiarusenka

no mozno aj ano, len neviem ako vyzeras :) iba vlasy viem ake mas a prsia :)))) nie si nahodou na niakej stranke ako booom alebo facebook? od kedy zijes vo viedni?

zuzika6

sade8,všetky sa tu úprimne tešíme z tvojho zdravia!Ale naozaj si myslíš,že rakovina vzniká zo silikónov??? :-)
A že neriešiš veľkosť svojich pŕs? Vyhľadaj si túto tému,keď odkojíš dve deti...

dominique

kiarusenka - heh, sak co ine cakala:)
Fakt? Taka mladucka si? Tak to sme sa mozno niekedy v tej malej Bratislave aj stretli:))

dominique

rolex - je nutne, asi 1,5 mesiaca pred operaciou vysadit. Ja som mala vysadenu len 3 tyzdne, v tom pripade to musis povedat anesteziologicke