Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

kiarusenka

lenivka - jaaaaaj ty si dobre mimo ... podla mna nemas na tu operaciu tak ides zabrdat do mna a dominiky ... vies co ?

ZáVIST BLEDA , SPAT TI NEDA :))) moje motto :)))

morgana-ja som bola operovana v novembri .

susana019 ja nemam deti este :)

niquei

morgana, ja osobne mám taký pocit, že mi ešte stále mäknú, pretože celé ich mám už také fajné, len stred mám ešte trošku taký tvrdší, ale každým dňom cítim na nich zmenu. Chce to asi čas a naozaj denno denne masírovať a krémikovať ako mi to kázal doktor. Ináč som s nimi veľmi spokojná, bez problémov ich dám už aj k sebe a vôbec sa mi nezmenšujú ako to tu písali niektoré babenky, sú stále rovnako veľkééé :-) Ty máš s nimi aký problém, nemäknú Ti alebo...?

alexy

Lenivka,
predstav si - mne na operáciu prispel polovicou peňazí priateľ. Som šťastná,že mám pri sebe takého skvelého chlapa, ktorý ma podporuje a záleží mu na mojom šťastí:)

susana019

dominque a kiaruska, podla toho co pisete ze mate viac a ze uz aj mate deti:) no ja mam 25 a mam 2 deti a ked som este nemala deti tak som nosila tak 75B aj ked asi by mi boli dobre aj Ackove podprs. A baby rada by som vas spoznala:) ja som tiez z BA

Sade ja som to tiez neriesila ked som nemala deti mala som ich male ale aspon boli tam ked mali byt a teraz? Mne sa aj celkom pacia male prsia len ked ich mas ako "supky" tak som zvedava ci by si tak isto vravela. A ked by som uz isla pod noz aby mi ich upravila tak preco si hned nedopriat ich mat pekne aj aj o nieco vacsie.
Jasne na porovnanie ovisnute prsia a rakovina, neporovnatelne. Pozri kazdy ma svoj osud a uz asi dopredu je predurcena ako clovek zomrie. A preco si nedopriat a vylepsit si aspon nejak ten zivot.

zuzika6 asi mas dve deti tak ako ja takze sme na tom rovnako :)

Lenivka co sa tyka penazi moj priatel by mi to zaplatil, a to tiez nemam istotu ze spolu budeme do konca zivota, myslis ze ked sa rozideme tak ich mu mam vratit? :))) pozri ak moja dcera bude mat niekedy take komplexy ako mam ja, tak urcite by som jej na to prispela a ak by som mala viac penazi preco zaplatila by som jej ich aj cele.

sade8

zuzika6

a svoju velkost neriesim !!! na co ved mam malo rokov aj ked budem mat 40 tak nebudem. aj ked by som mala odkojit 100 deti, ale ja deti nechcem mat.

sade8

zuzika6
ja som nenapisala ze rakovina je zo silikonov, len som to porovnala, a poviem to narovinu, ze je horsie mat rakovinu ako ovisnute prsia. to je vsetko.

ketrin11

Lenivka, nemusela si tak prchko reagovat, pretoze ti niekto neodpovedal na otazku...
Takze do galerky sa dostanes len vtedy, ak posles livke foto na mail, ten najdes par stranok dozadu. Ona ti potom posle link a heslo.

a co sa tyka toho platenie, myslim, ze je to kazdeho osobna vec kde na to oberie.