dominque a kiaruska, podla toho co pisete ze mate viac a ze uz aj mate deti:) no ja mam 25 a mam 2 deti a ked som este nemala deti tak som nosila tak 75B aj ked asi by mi boli dobre aj Ackove podprs. A baby rada by som vas spoznala:) ja som tiez z BA
Sade ja som to tiez neriesila ked som nemala deti mala som ich male ale aspon boli tam ked mali byt a teraz? Mne sa aj celkom pacia male prsia len ked ich mas ako "supky" tak som zvedava ci by si tak isto vravela. A ked by som uz isla pod noz aby mi ich upravila tak preco si hned nedopriat ich mat pekne aj aj o nieco vacsie.
Jasne na porovnanie ovisnute prsia a rakovina, neporovnatelne. Pozri kazdy ma svoj osud a uz asi dopredu je predurcena ako clovek zomrie. A preco si nedopriat a vylepsit si aspon nejak ten zivot.
zuzika6 asi mas dve deti tak ako ja takze sme na tom rovnako :)
Lenivka co sa tyka penazi moj priatel by mi to zaplatil, a to tiez nemam istotu ze spolu budeme do konca zivota, myslis ze ked sa rozideme tak ich mu mam vratit? :))) pozri ak moja dcera bude mat niekedy take komplexy ako mam ja, tak urcite by som jej na to prispela a ak by som mala viac penazi preco zaplatila by som jej ich aj cele.