Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

ivja

externa ahoj, moja!
už si aj na noc úplne bez podprdy?ja sa neviem odhodlať spať bez. Spávam stále v tej úžasne erotickej retro:))Ja som s veľkosťou spokojná,tiež nikto nič nezistil.Uvidíme, keď začnem nosiť tričká na ramienka...Ja mám od opky už bez pár dní 4 mesiace a moja rodina- dcéry aj manžel, si stále nezvykli na môj nový obsah podprseniek a vždy keď ma vidia tak sú užasnuté- že mami, ty Pamela...Tak sa vytešujem, aj keď som len taká mini Pamelinka:))

externa

ivja-ahoj,ja uz spinkam aj pekne na bruchu....prsia su ok,zmensili sa a zatial nikto nic nepostrehol az kym som ja sama nepovedala.

nelina-ahoj,dakujem....no,je to lepsie-teda ja som spokojnejsia...Manzel-po starom...

aj ja sem malo chodim....

lenivka-neviem,ci ti uz baby napisali adresu:e.uhrinova@gmail.com....sem posles foto a dostanes pristup do galerky
Aj mlade baby si môzu na opku zarobit same...preco nie?

cavte....

ivja

sade8
čo riešiš? čo tu strašíš rakovinou, prosím ťa? Aj auto ma môže zajtra prejsť... Každý z nás má rakovinové bunky a je individuálne, za akých okolností sa u koho rozvinie.Ak to nebodaj čaká mňa, tak počas toho čakania na ňu ,som si urobila radosť v živote a moje osobné prežívanie je o to kvalitnejšie,lebo som spokojnejšia so svojím telom.
lenivka
prečo si taká nahnevaná?okrem toho rozmýšľam nad tým tvojím slovom- ponížená - asi si sa zle vyjadrila, však? ponížený je človek vtedy, ak ho druhí gestom, alebo nejakým neprimeraným činom urazia. Ak by sa ti / čo je totálna!!! blbosť/ rodičia vysmievali, že máš malé prsia a oni ti na to dajú peniaze so slovami "choď si ich urobiť".Tak áno, vtedy si ponížená. Ja si myslím, že ak by mi rodičia dali peniaze na operáciu, tak by mi vlastne POMOHLI s financovaním zákroku a bolo by to od nich úžasné gesto akejsi podpory.
ahoj

niquei

morgana, ja mám imploše pod svalom a pomaly už ani neviem, že ich mám... Pripadajú mi akoby boli moje od narodenia :-) Síce tiež ma ešte trošku pobolievajú, ale len pred menštruáciou, ináč vôbec... A ty máš kde imploše?

morgana

niquei
mas implose pod zlazou ci pod svalom?...nemam problem, len sa mi zda, ze by po 3 mesiacoch mohli byt maksie a trochu ma este bolia....ked citam niektore baby ako zavratne rychlo im bolo super tak sa cudujem:-)