Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

morgana

niquei
mam ich tiez pod svalom. Mne lekar nevravel o masirovani. Co masirovanim sa dosiahne? Mam uz po 3mesiace a su este dost tvrde a este citim obcas bolesti...inak su krasne:-)

kiarusenka
odkedy citis, ze nemas implose ale len svoje?:-)

dominique

kiarusenka - no jasne, aj mne sa zmensili, ked zmizol opuch, ale dufam, ze sa uz viac nezmensia a ze tam uz nijaky opuch nie je. Kolko po operacii je efekt trvaly?

kiarusenka

ahoj dominika a externa :) no jasne , aj mne sa zmensili ja ked som mala opuchnute boli ako kamen doslova a boli obrovitanske a teraz ? iny tvar o 100% a maksie su ...

dominique

externa - pises, ze sa ti zmensili? po akej dobe? Ja som vcera prisla k mojej mamine, akurat bol na navsteve jeden plasticky chirurg, (rodinny znamy, ale u neho som si to nedala spravit) no chcel vidiet pracu cervena, tak som mu ukazala prsia. Povedal, ze ich mam pekne spravene, ale co ma sokovalo, povedal, ze citi opuch este a to som 2 mesiace po operacii a ze budu este objemovo mensie.
To ma dost vystrasilo, ja ich mensie nechcem ani za boha mat:D
A inak povedal, ze su pekne spravene:) A este povedal, ze poklesnu...Tak neviem do kelu...Ja ich chcem mat take ake su.

Baby, tieto individa, ktore zavidia umele prsia si nevsimajte:D
ak by nad tym nikdy neuvazovali, ani by do tohto fora neklikli, takze len zavidia!!!

externa

sade8-ale,ved to ti môze byt jedno,naco sem prispievas-ked to je o nicom?

Ivja-ja som si tiez dlhsie zvykala bez retro,ale teraz je to uz uplne v pohode-uz asi od aprila nenosim "sexicu" retro.

macama

Ahojte dievcata.
Uz som sa aj ja konecne objednala na konzultaciu. 17.jula.Juuuj uz sa tesim.

Boli ste niektora operovana cez dvorec?