Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Amina

Dobre ti našlo, je to na Záhradnickej ul. v BA. Tam doktor operuje a bolo tam už veľa kočiek.A môžem povedať, že bolo tam fajn. On sa pohybuje aj v ružinove, ale tam už neoperuje a vraj neoperuje už ani pre Interclinic ( treba si to ale overiť ), neviem, čo je na tom pravdy. Treba mu zavolať a objednať sa na konzultáciu.Potom sa dohodnete, kde sa stretnete.

susana019

amina v snop-e prvy krat pocujem, maju nejaku stranku jed. co mi to naslo je nejaka ortopedicka klinika .
Kde to je?

Amina

susana019
bola som v SNOP-e. Hej, mám 18 ročnú dcéru. No a pomaly 38 ročkov :-) Šetrila som si dva roky na opku a vyplatilo sa. lepšie ma nemohlo stretnúť. Výborný prístup a hlavne urobil všetko podľa mojích predstáv.Som šťastná ako blška. No mňa to vyšlo cca 3000€, ale to je asi u každej pacientky individuálne. Záleží od zákroku.

Amina

susana019,
aj ja som bola u Tršku a mám presne takú istú opku ako ivja. Som len dva mesiace po, ale dvorce mám nádherné guľaté, len teda ešte jazvy sa hoja, ale to bude trvať dlhšie.Takže držím palčeky :-)

Mandy= amina

ivja

susana019
2.júna - 4 mesiace od operácie .Cítim sa super a prsia sa mi pekne, postupne upravili odvtedy.Som spokojná. Keďže mi implantáty dávali cez dvorce a dvorce mi celé posúvali a upravovali, nemám ich rovnako pekne guľaté na prsiach ,ale to vôbec neriešim.Keď budem mať náladu,odfotím sa a pošlem foto.

susana019

ivja dakujem za odpoved.
Ty si bola u Trsku? No asi ja budem tiez potrebovat modelaciu. A kolko si po?
A ako si spokojna?

ivja

susana019
dcéry mám 15 a 18 ročné.Mňa prsia vyšli na 95tisíc /ešte som v starej mene:)/,Ja som mala aj zväčšovanie aj modeláciu.

ivja

susana019
dcéry mám 15 a 18 ročné.Mňa prsia vyšli na 95tisíc /ešte som v starej mene:)/,Ja som mala aj zväčšovanie aj modeláciu.