Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

kiarusenka

no hej, su aj horsi epripady ..treba dat do google capsular contracture alebo brest contracture, nieco taketo ...

susana019

kiaruska tak to prve mi neslo otvorit ale stacilo mi aj to druhe.
no len nechapem napr ked ten silikon ostava hore a prsia padnu dole to bolo dost divne na tych foto

susana019

ketrin tak super sa tesim s tebou :)))
no chlap jasne ze len prsia obdvovat :)

kiaruska mozes poslat ten link?

dakujem

kiarusenka

ahoj ketrin :) a kde ta operovali ? kolko ml mas ? a kedy si pridas foto ? som zvedava ako ti to urobili :) supis, ked si spokojna :) ja som si teraz pozerala na google v anglictine zle urobene a komplikacie a som stastna ze mam taketo ... inak troska som ostala zaskocena lebo jedna 19 rocna slecna pisala ze po roku zacala mat problem ... boh vie kedy sme za vodou :)

ketrin11

susana019, ahoj hojim sa pomerne dobre. Vcera som bola na vyberani stehov. Zobrala som sitam aj muza a poucila ho, aby sa mi na prsia nepozeral, ze mozu byt este vselijake, ze nech si vsima iba jazvy , ake su a pod... Sme od doktora odisli a som sa ho pytala ze ake mam jazvy a on ze si ich nevsimal. Kukal mi len na prsia :)))) typický chlap, hihi

Ja som asi jedna z mala, ktora ma pocit, ze su obrovske, som zostala dost vykukana z toho, tak som sa ho spytala, ze okolko sa asi este zmensia a povedal, ze na pravom uz pomerne ziadny opuch nie je, takze ten sa uz bude menit len tvarovo, nie objemovo a na tom lavom len minimalny opuch. Pas uz len na noc a po troch tyzdnoch od operacie si na den mozem kupit normalnu podprsenku, nie push up, ale kostice mozu byt, len si mam davat pozor aby mi kostica pekne tvarovala prsnik a netlacila.
Inak spokojnost obrovska:)))

susana019

Tak to su mi novinky. A mas nejaky kontakt na neho?

Su tu nejake baby co boli u dr Fabryho?
alebo poznate jeho robotu???