Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

bratislava

ano dakujem, uz mi odpisala, meno aj heslo mam spravne, ja nerozumiem tomu. musim stlacit na prihlasenie, nie? tam mi vyhodi policko na mailovu adresu a heslo. do mailovej adresy dam meno? dakujem.

bratislava

ahojte dievcata, uz som tu dlho nebola, lebo na jar som bola na konzultacii a operaciu som na leto nechcela, odhodlala som sa konecne ze pojdem na jesen. viete mi prosim poradit, ktory doktor je najlepsi?? a este nieco. nemozem sa dostat do galerie. uplne som uz zabudla, ako som tam chodila, neviem, preco to robia tak komplikovane, ze tam musim pri tom maturovat, aby som zistila, ako sa dostat dnu. kliknem na prihlasenie, ked zadam meno a heslo, tak mi to vyhodi, ze mam zle meno. ja uz neviem...

externa

dve kliniky...asi som to zle napisala...Maju dve prevadzky...
Levice si chvalie,Ba neviem....asi bude rozdiel v cenach....

externa

susana019-aha,to som nevedela...to sa ospravedlnujem.....Poznam Mediklinik lebo pochadzam z Lv....Myslis,ze by sa tak volali dve kliniky?

ketrin11

Matiska, dakujem:))
ja si myslim, ze by som kludne mohla ist do prace, pokial by to bola nejaka kancelarska praca. Bolesti som mala take v pohode, nemozem povedat ze to bola tragedia ale ani prechadzka ruzovou zahradou. Mozno som viac bola nervozna sama zo seba, ze som nemohla nic robit. Bolest chrbta mi nedovolila spat a to ma este viac nervovalo. Inak vsetko v pohode, da sa to prezit:)))
Kludne si daj 350. ake mas teraz miery??

ketrin11

Matiska, dakujem:))
ja si myslim, ze by som kludne mohla ist do prace, pokial by to bola nejaka kancelarska praca. Bolesti som mala take v pohode, nemozem povedat ze to bola tragedia ale ani prechadzka ruzovou zahradou. Mozno som viac bola nervozna sama zo seba, ze som nemohla nic robit. Bolest chrbta mi nedovolila spat a to ma este viac nervovalo. Inak vsetko v pohode, da sa to prezit:)))
Kludne si daj 350. ake mas teraz miery??

Matiska

Ketrin11
pripajam sa ku gratulacii.
No teraz ako tak čitam neviem ci zavolam a dam si ich zo 325 na 350tk..
sak len prisa budu zo mna trcat.
ja idem sice az 1 oktobra ale no sak uvidm. takze teraz más asi tak 10dni od opky? a bola by si chopna ist do prace? ja si berem dovkui mám uz len 2týzdne viac doma byt nemozem..mala si velke bolesti?

externa

susana019- trosku si to mylis...Mediklinik je v Leviciach a operuje Dr.Ocenas....
V Ba je Medicalcentrum,Dr.Šiška a tušim Zachar.....

dominique-zmensili sa asi o polovicu