Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Amina

susana019, ahojček ! Nie nemám dojazvené prsia.Mám len okolo dvorca a teraz ako čas plynie, už to ani nie je vidno :-)Len nemám kedy hodiť nové foto. Mala som šťastíčko na supriš doktora,lebo čo som bola pred ním u iného ten mi tvrdil, že inak ako tie jazvy do T a neviem kade tade, sa u mňa urobiť nedá.

besna

Baby uplne vam fandim... Ja sa tiez na to raz dam a viem to s istotou a nic ani nikto ma neodhovori :o) Teraz som ale spokojna s velkostou aj tvarom mam 75C, akurat by som ich chela pevnejsie. No nic... pockam ako sa veci vyvinu a za rok za dva som s Vami... :o)

Drzim palce kazdej z Vas :o)))

nikavrm

Ahojte uz dlho dlho sledujem vašu temu a pribehy, a každej z Vás v dobrom závidím že už mate nove prsíčka alebo mate termin op. Pre mna to bolo doposiaľ nereálne lebo som mala veľa kíl plus ale teraz sa to začína ukazovať že cca na jesen by to mohlo vyjsť. Som po dvoch porodoch a kojeniach moje prsia hruuuza. Som z Ke tak privítam každu radu a navrh kam sa ist informovat ohladom plastiky a ku ktoremu dr. dakujem.

susana019

Amina, Ivja vam obom robil aj modelaciu?
Bo co som pozerala foto ktorym robil aj modelaciu tak tam su take jazvy ze od bradavky smerom nadol. Mate to aj vy?

Matiska

Ketrin11
to sa tešim že už ti je lepšie no mne povedal že mám polky tak ty si iste mala aspon jednotky tak fakt neviem...ved este mam necelé 4 mesiace..a dovtedy sa moze hoc co udiat..
tak ja by som to teda do kancelarie mohla tak do dvoch tyzdnou stihnut. nie?
tak potom napsi ako sa citis.. a ako prebieha hojenie. Budem na teba myslet.teraz kedy budes moct ist sa aj opalovat alebo dat si normalne plavky uz?

susana019

ahoj baby tak vcera som pisala mail dr Fabrymu a ze konzultacia je zadarmo a ma este termin konzultacie volny aj na jun.
Tak idem zavolat a objednat sa.
Pocula som na neho tiez len dobre.
Len este by bolo super vidiet ako robi :)

ketrin11

ked si natukas ten link, hned ti tam hodi mena albumov a potom postupujes tak ako si písala. Pyta si to uzivatelske meno a heslo. POtom neviem kde mas problem:(((