Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

luci003

ahojte.bola som na operacii u mudr.cervena pred 3 tyzdnami som spokojna.vsetko prebehlo v poriadku.aku velkost impalntatu si si vybrala?

kiarusenka

tak nakoniec sme sa porozumeli :)))ja som inak bola velmi sibnuta a moja prchkost ma skoro doviedla k tomu ze by som mala T ..vsetko bolo dohodnute,ja som suhlasila a az pri operacii(kedze som mala lokalnu anestezu ) som zapocula dr ze nebudeme jej rezat T ale urobime to cez dvorce ..

Amina

píšem jak hotentót :-) ale pracujem a kolegyňa špízuje ( jedna s fanyniek, ale v opačnom zmysle ), čo stváram na počítači :-)

Amina

nemusíš ospravedlňovať, aj ja nekedy napíšem to čo nechcem.resp. inak ako chcem. Takže v pohodke :-)Ale je super, že s toľkých lekárov sú takýto majstri :-).Fakt sa oplatí pobehať si a zistiť názory viacerých. Mňa by asi šlaktrafilo, keby som nepátrala a teraz by som čakala s upravenými v T-čku, aby som mohla ísť na implošiky a dozvedela by som sa, že ve´d sa to naraz a bez komplet rezania.

kiarusenka

ahoj amina, nie ..ja som myslela ze to je kravina aby robili zbytocne T . Ze aj ja mam cez dvorce a je to super ze nemam dorezane prso .. prepac, asi som to zle napisala ... nemyslela som to tak :)) prepac ..

Amina

kiarusenka,
počkaj, nerozumela som, že čo je sprostosť ? Že úprava sa dá len cez dvorce ? Ja to tak mám, tak som to len napísala, nemám dôvod písať niečo iné. Stretla som sa s prístupom jedného lekára, ktorý proste nemal s tým skúsennosť a netrúfal si robiť modeláciu len cez dvorce. Dokonca chcel najprv modeláciu v tvare T a za pol roka imploš.Preto som bola strašne šťastná, že som našla lekára, ktorý dokázal jednou operáciou ( a vlastne bez väčšieho zásahu ) aj vymodelovať prsník a aj dať implošik. Takže tak :-)

ninuska13

Ahojte baby.Bola z Vas niektora na opke u Dr. Cervena?Mam unho termin,ale mam tak trochu strach:-(Sice som citala nanho same chvaly,ale predsa len je to skoro na cely zivot,tak si chcem byt ista,ci som sa rozhodla spravne.Vopred dakujem kazdej z Vas za odpoved.

kiarusenka

ahoj amina, to je dobra sprodtost teda .. mne robili najprv mastopexiu teda dvihanie co sa robi v tvare T a dr pri operacii zrazu povedal ze nie, pacientke to urobime cez dvorec, zbytocne nemusi mat dojazvene prsia ..