Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Amina

kiarusenka...no supe :-) ako čítam tie tvoje zážitky, ty si taký expert inak ako ja :-)))). Ja som si tak hovorila, že by som strašne chcela vidieť ako ma tam skladajú a vylepšujú. keby sa tak dala nejaká kamera nainštalovať :-) Mňa také veci strašne zaujímajú. Po pôrode som napr. lietala už po pol hodine a tiež mali zo mňa sestričky nervy :-), ale nechcelo sa mi ľutovať sa a ležať jak zdochlinka. Inak zabudla som včera napísať, máš fakt tiež super prsia urobené !Mala som galerku prekukanú od hora dolu neviem koľkokrát a máš jedny z naj !

kiarusenka

baby mne robili mastopexiu v lokalke ... implantaty sa nemozu robit ..ale aj ta mastopexia stacila ved to bola hodinka operacie ... nehnusilo sa mi to, len ked som videla kusok tej bradavky ze ju mam vlasne vonku tak mi to bolo dost cudne ale pripadalo mi to strasne smiesne ze m vybrali bradavku ... ale aj tak, oni zo mna nechapali... ved v noci za mnou chodila sestricka Kazd5.min a ja ze sestricka , chodte uz spat ... ja mam mobil, ja vam zavolam keby nieco .. oni sa stale na mne smiali :)))

dominique

ketrin11 - ahoj ketrin, chodis sem este?
Ako sa ti dari? Tesim sa uz na fotky:)))
Pridas ich sem?

kiarusenka - som nevedela, ze ta lokalka je az taka bezna:)) Super, ze si sa na to dala, fakt klobuk dole:) A nehnusilo sa ti to,ked si to videla?

Amina

kiarusenka,
mňa operoval mudr.Trška a zoperoval ma v ŠNOP-e v BA. Inak aj ja sa prikláňam k obdivu ako zi zvládla len lokálku. Mňa operoval asi 3 a pol hodiny , neviem, či by to bolo možné. Inak pohodka, išla by som kľudne ešte raz aj zajtra. Žiadne bolesti, len nepríjemný pocit.

kiarusenka

susana - dakujem :))) tak ja by som kvoli prsia urobila cokolvek ... ved som obetovala rok skoly ale mam prsia :))))

kiarusenka

ahoooj dominika :))) o dakujem, no tie injekcie boli tak bolestive ze koniec :( to bolo neskutocne .. ale potom to bolo uz ok, vraj osm doktorom vravela o niakom dievcatku co islo zo skoly ...anjlepsie bolo ze som to cele videla tu operaciu pretoze nadomnou mali taku zrkadlovu lampu a tam som to cele videla ... sranda :))))

dominique

luci003 - Ahoj lucy, ja som bola tiez u cervena, robil ma pred dvoma mesiacmi. Fotky tu mame vsetky skoro, mame galeriu. Napis mail livke - mail je uverejneny niekolkokrat uz na tomto fore, staci prelistovat. Inak,kym sa ti zriadi pristup, posles mi fotky tvojich? Som zvedava:) Moj mail je: dominique.str@gmail.com.
Aj ja ti poslem:)))

Zdravim kiarusenku:) Obdivujem za tu lokalku:))) Ako si to znasala?