Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

marja

ahojte baby, prosim vas, ktore ste priblizne mesiac po alebo ste boli- boleli vas nejaky cas bradavky?rez mam pod prsiami ale ked si dam dole retro tak ma na dotyk stale bolia bradavky....dakujem za odpoved

danculikXXX

Ketrin11!

Si to ty na omlazení? Zdá sa mmi že áno. Úplne perfektné, SUPER. Pekná robota! Juj už aby som aj ja mala také. Idem v pondelok tiež do BB ale ja budem mať 400 anatom. Stehy už máš vonku?

ketrin11

dominique, ahoj uz som tu dlhsie nebola,
vsetko OK, lavy ma este stale trochu boli a je este vacsie, aj ked len o trosku. Ako dlho ti trvalo kym ti ustupil otok?? Ja ho nemam sice velky na tom lavom, ale dufam, ze odpuchne a asymetria zmizne.
Baby, kedy ste zacali spat na boku? ja som 15 dni po a stale sa mi neda a na chrbate ma vykoti uz

poslala som Livke par fotiek, som zvedava, co poviete...

viktorka37

ahojte. baby, ktoré ste boli už na opke, to ste naozaj pred vysadili HAK? akým zázrakom potom budem vedieť, kedy dostanem kramiky. ked neberiem HAK, tak mi to lieta ako sa im chce. nestačí po kramoch nezačať brať ďalšiu Hak?

kiarusenka

ahoj amina.dakujem krasne :)))) ja ju mam tiez od hora az dole prekuknutu :)))no jasne , som expert a velky :)))u mna sa dalo ze mi to nahraju na dvd celu operacku ale mali pokazene niake svetielko tam a neviem co inak som si to tiez ziadala .)))

susana019

No tak k dr Fabryomu som objednana na 19.6 na konzultaciu tak uvidim co mi navrhne a potom sa pravdepodobne este objednam k Trskovi.
Ale uz sa tesim :)

A vcera som si pozerala nejaku stranku kde nejaky dr robil na Hawaji a ty brdo veeeelmi pekne. pohladam pripadne hodim link.

luci003

dominique.ahoj hned ako bude mozne poslem ti ich mam pokazeny phone a nemam ich ako stiahnut do notebooku.kolko ml si si dala .aky si mala predtym objem cez prsia ?nezmensili sa ti?si spokojna?

Amina

susana019,
uvidíš ako to ubehne:-) Síce budeš možno pred tým trošku nervačiť a rátať dni,ale oplatí sa čakať :-)Dobre si popozerať, pokecať s kočkami. Mne to nesmierne pomohlo. Sledovala som každé fórum, ktoré sa týkalo prsiek.