Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

mimimi

Ahojte baby, tak ja to uz mam uspesne za sebou.
OP som mala v utorok rano, v stredu o 10 som uz bola doma. Vo stvrtok som si uz umyla vlasy a dnes som prvy krat soferovala :)
Je to uplne v pohode, bolest sice je, ale nie je to ziadna tragedia.
Citim sa skvele, uz sa neviem dočkat, kedy mi vyberu stehy a pojdem si kupit svoju novu podprdu :)
Takze baby, ktore mate pred, ziadny strach, zvladnete lavou-zadnou!!!

ketrin11

danculikxxx, isla som druha, lebo sme viac ako pol hodinu meskali a ta druha uz bola pokreslena.Ale islo to rychlo, hned ak som sa prezliekla (to uz koleginu odviezli) prisiel doktor, pokreslil ma, dali mi nejaku tabletku a zaspala som od nej. Zobudila som sa ked ju doviezli a mna hned zobrali, ani neviem kolko bolo hodin

ketrin11

marja, ja som zatial len 2 a pol tyzdna od opky. Aj ja dufam, ze to cim skor prejde. Ale asi mozme byt rady ze sme neni v tej skupine, co stratili citlivost:)))

danculikXXX

Ketrin11!
No len som zaregistrovaná,ale galérku nemám. Všetky fóra mám prelúskané, okukané! Však ako každá, ktorá ide na op. Áno bude ma robiť Červeň! Jedine! Už sa trošku dosť bojím!!!!!! Koľká si bola v poradí?

marja

ahoj ketrin, aj ja som rada, ze to nemam sama. a kolko si po opke? hej, to poznam s tou sprchou...ja som este nekojila takze je ta bolest pre mna nova. verim, ze to prejde po tych 6 tyzdnoch.

ketrin11

marja, som rada, ze nie som jedina. Bolia ma dokonca aj ked sa sprchujem a nechtiec na ne nasmrujem trosku prud. Citim sa presne ako ked som kojila a ostala mi zima. Dufam, ze to prejde