Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

cica666

ketrin 11,
som druhy mesiac po opke a dari sa mi dobre.
Akurat som si pozerala tvoje fotky a fakt, ze dr. Cervena robota je uplne super.
Ja som si dala 300ml, ale chcela som viac.
A teraz trosku aj lutujem, ze som nesla k inemu dr. a dala si vetsie.
Totiz ten moj dr. co ma operoval, mi tavrhol max 300ml, ze nech to vyzera pekne a prirodzene a ked som mu navrhla, nech mi da aj vetsie, ale on, ze nech idem za druhym.
Tak teraz uvazujem, ze nikedy na buduci rok by som sla do vetsich.

ketrin11

luciola, som rada, ze to takto zvladas, ja som len chcela povedat, ze ani mne nic nebolo po opke, ziadna bolest, teda minimalna, sama som isla na WC a tak povediac som sa tam nudila, ale prislo to na mna tak po 10tich hodinach. Neviem si predstavit, ze by som utekala do nemocnice v noci. Ale este ze ti volali...

ketrin11

luciola, som rada, ze to takto zvladas, ja som len chcela povedat, ze ani mne nic nebolo po opke, ziadna bolest, teda minimalna, sama som isla na WC a tak povediac som sa tam nudila, ale prislo to na mna tak po 10tich hodinach. Neviem si predstavit, ze by som utekala do nemocnice v noci. Ale este ze ti volali...

luciola

Ahojcek Ketrin11,
o mojom prepusteni domov rozhodli anesteziologovia. Boli sme v ten den operovane v PP dve, prva isla o 8.00 a ja o 11.00. Kedze nam po prebrati z narkozy nic nebolo a mali sme na vyber ostat tam, alebo ist domov s tym, ze hned ako by sme pocitovali nejaku nevolnost sa vratime, tak sme sa rozhodli ist domov. Vecer mi este volal anesteziolog, ci je vsetko v poho, ako sa citim a vsetko bolo v poho. Keby bol naznak komplikacie urcite by si nas tam nechali. Su to vsetci odbornici a velmi dobri odbornici, takze vedeli co robia. Antibiotika som dostala hned po opke do zili. Ano, p. Dr. Cerven operuje aj v PP, myslim, ze kazdu druhu sobotu. Aj kontrolu sme mali v PP u neho. Ja som velmi rada, ze ma operoval taky odbornik ako je p. Dr. a este radsej som, ze som nemusela tolko cestovat. Ako vravim, je to moja osobna skusenost, ale som max. spokojna od prveho momentu co som vkrocila do Medicoru az dodnes. :):)

ketrin11

luciola, Tak to zíram. Nevedela som, ze Cerven operuje aj v PP. A podla mna je to kaskadersky kusok, pustit niekoho domov hned v den opky a cudujem sa ze to Cerven robí, to by som na takeho odborníka nepovedala. Akurat som vcera o tom citala na jednom fore, kde sa k tomuto vyjadrovali samotní chirurgovia a vsetci boli zasadne proti. Ako to robia s antibiotikami, dali ti ich v tabletkach?
Mne napriklad po opke tiez nic nebolo, az v noci som dostala vysoke teploty a antibiotika rovno do zili a keby mozem, radsej by som si este priplatila dva dni navyse v nemocnici

luciola

Caute baby,

som tu nova, ale rada by som prispela mojou skusenostou. Som po opke presne 23.den. U mna sa to zomlelo vsetko velmi rychlo, behom mesiaca som sa rozhodla, odkonzultovala to a bola aj zoperovana:) Som z PP, bola som aj v PP operovana. Operoval ma p. Dr. Cerven (vsetka cest a klobuk dole). Personal a starostlivost uuuplne famozne, este nikdy som sa nestretla s takymto milym pristupom. Starali sa o mna lepsie ako doma:) V sobotu 16.5.som bola operovana o 11.00 hod. o 18.00 hod. som uz bola doma. Ziadne dreny, ziadne modriny, bolesti takmer ziadne. Mam 325 okruhle, pred opkou tak polky, teraz C. Som maximalne spokojna. Po 10 dnoch mi vybrali stehy, rez pod pazuchou a po 3 tyzdnoch kontrola. Cez den uz nemusim nosit retro, iba v noci, tak som dnes prvy krat v normalne podpire. To je pocit. Vsetkym babam ktore to maju za sebou odkazujem "spravna volba baby" a tie ktore to maju pred sebou "drzim palce a nebojte sa, nie je coho sa bat". Doverujte svojmu doktorovi, vie co robi. Vrele odporucam Medicor v Poprade, p. Dr. Holesovsku a kolektiv a p. Dr. Cervena. A aby som nezabudla taktiez skvely tim anesteziologov:)

Bondi

Ahojte baby
Ako sa mate? Dlho som tu nebola....
Mohli by ste mi poslat link na tu babu co organizuje tu galerku? Este som sa k tomu nedokopala ale uz som zvedava....
Viem ze je ten mail tu niekde uz napisany ale je tu tolko novych mailov ze by som stravila den jeho hladnim
Diky