No ahojte Ketrin11, Mops a všetky babenky
vospolok !!
teda, konečne som tu, dnes som čítala asi 13posledných strán :)
Vôbec sa mi nedalo pripojiť..
Takže ja som mala trochu opuch na tom ľavom ako som sa vratila do /manuálnej/práce..potom ma doktor tu v Írsku vypísal na 2 týždne tak som mala leharo..čo to cez deň vybavila a stale hladala novu pracu v kancelárií!.. no a úspešne mi predlžili marodku do konca mesiaca.. tak som mala viac času...ale teda vôbec som sa nenudila...to sme si ešte písali..no a posledných 10dní..sa tu veci pomenili, týždeň som celý byt sťahovala do nového bývania..to by ste sa pobavili a Dr. Červeň by mi asi aj po 2 mesiacoch naložil na zadok...no ale všetko je ok, cicik parkrat priebehu mesiaca pripuchol a odpuchol..no a volala som do BB. a vraj su tieto zmeny do roka normalne pokiaľ sa to same upraví späť.. no a nemohla som vám písať lebo som v novom nemala net aj teraz mám slabý signal a konečne ma prihlásilo asi na piatykrát...!!!!
:) tak som rada že vám môžem napísať.
A čo je super od pondelka mám novú praaaacu na predaji tak už sa nemusím strachovať..je to presne čo som hladala , tak sa šťastie usmialo aj na mňa:) no a čítam čítam rôzne príspevky nie všetky ako vidím duchaplné ale čo už...
Nemyslím, že je na svete žena, ktorá sa nepotrebuje cítiť žensky - buď to má hore popletené, alebo klame samu seba...
A v tom druhom prípade zjavne ešte nedozrela , alebo neprekonala pôrod alebo iné situácie ktoré zmenili jej vnútorný pocit vyrovnanosti-myslím ten fyzický pocit....
A vôbec ako už niektorá spomenula - nechápem na čo sem takéto typy žien klikajú a čítajú naše príspekvky, keď by ich také niečo NIKDY ANI VO SNE NENAPADLO...
no som sa zavzdušnila...
no nič..
baby mám taký problém ako vy...
jeden cicík je nižšie..tak light...ten čo puchol...ale paradoxne pôsobí prirodzenejšie ako ten druhý...myslím tvarovo...tak teraz neviem či ho podlepovať alebo teda masírovať ten druhý..ten pôsobí trochu viac stiahnutý..pevňejší a málinko menší..
čo vy na to?
Skúsim sa odfotiť a hodiť foto do galérky aby ste to pozreli..nechcem sa stresovať ale nemohli odpúchať rovnakým tmepom ....:(