Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

andulka33

No ahojte Ketrin11, Mops a všetky babenky
vospolok !!

teda, konečne som tu, dnes som čítala asi 13posledných strán :)

Vôbec sa mi nedalo pripojiť..
Takže ja som mala trochu opuch na tom ľavom ako som sa vratila do /manuálnej/práce..potom ma doktor tu v Írsku vypísal na 2 týždne tak som mala leharo..čo to cez deň vybavila a stale hladala novu pracu v kancelárií!.. no a úspešne mi predlžili marodku do konca mesiaca.. tak som mala viac času...ale teda vôbec som sa nenudila...to sme si ešte písali..no a posledných 10dní..sa tu veci pomenili, týždeň som celý byt sťahovala do nového bývania..to by ste sa pobavili a Dr. Červeň by mi asi aj po 2 mesiacoch naložil na zadok...no ale všetko je ok, cicik parkrat priebehu mesiaca pripuchol a odpuchol..no a volala som do BB. a vraj su tieto zmeny do roka normalne pokiaľ sa to same upraví späť.. no a nemohla som vám písať lebo som v novom nemala net aj teraz mám slabý signal a konečne ma prihlásilo asi na piatykrát...!!!!
:) tak som rada že vám môžem napísať.
A čo je super od pondelka mám novú praaaacu na predaji tak už sa nemusím strachovať..je to presne čo som hladala , tak sa šťastie usmialo aj na mňa:) no a čítam čítam rôzne príspevky nie všetky ako vidím duchaplné ale čo už...

Nemyslím, že je na svete žena, ktorá sa nepotrebuje cítiť žensky - buď to má hore popletené, alebo klame samu seba...
A v tom druhom prípade zjavne ešte nedozrela , alebo neprekonala pôrod alebo iné situácie ktoré zmenili jej vnútorný pocit vyrovnanosti-myslím ten fyzický pocit....

A vôbec ako už niektorá spomenula - nechápem na čo sem takéto typy žien klikajú a čítajú naše príspekvky, keď by ich také niečo NIKDY ANI VO SNE NENAPADLO...

no som sa zavzdušnila...

no nič..

baby mám taký problém ako vy...
jeden cicík je nižšie..tak light...ten čo puchol...ale paradoxne pôsobí prirodzenejšie ako ten druhý...myslím tvarovo...tak teraz neviem či ho podlepovať alebo teda masírovať ten druhý..ten pôsobí trochu viac stiahnutý..pevňejší a málinko menší..

čo vy na to?

Skúsim sa odfotiť a hodiť foto do galérky aby ste to pozreli..nechcem sa stresovať ale nemohli odpúchať rovnakým tmepom ....:(

andulka33

Inak som rada, že sa všetky pekne hojíte!!
A gratulujem novým "prírastkom" :) a samozrejme fandím všetkým, čo majú termín..

Idem ešte pokukať čo je nové v galérke, zvedaváááá na nové foto...

a..Zuzi-ka6 - píšem Ti 100 bodov za príspevok...:))

marja

baby ako viete mam mesiac po OP a dnes som si na lavom prsku, na tom, co neboli komplikacie a je uz celkom makke a v pohode, nahmatala taku ako keby zdureninku, taku nie gulocku, skor ovalnu alebo podlhovastu akokeby zilu alebo zlazu zdurenu a ked si to stlacim tak to akokeby zblnkne alebo co, neviem to opisat. je to na spodnom okraji smerom k jarceku v strede prs, cize cca 3 cm od konca jazvy smerom do stredu k jarceku.co to moze byt?moze to byt okraj silikonu?ale to by bolo asi uplne tvrde nie?
implose mam gulate.nic nie je bolestive, spim uz na boku.dakujem, celkom mam nervy

andulka33

Inak som rada, že sa všetky pekne hojíte!!
A gratulujem novým "prírastkom" :) a samozrejme fandím všetkým, čo majú termín..

Idem ešte pokukať čo je nové v galérke, zvedaváááá na nové foto...

a..Zuzi-ka6 - píšem Ti 100 bodov za príspevok...:))

andulka33

No ahojte Ketrin11, Mops a všetky babenky
vospolok !!

teda, konečne som tu, dnes som čítala asi 13posledných strán :)

Vôbec sa mi nedalo pripojiť..
Takže ja som mala trochu opuch na tom ľavom ako som sa vratila do /manuálnej/práce..potom ma doktor tu v Írsku vypísal na 2 týždne tak som mala leharo..čo to cez deň vybavila a stale hladala novu pracu v kancelárií!.. no a úspešne mi predlžili marodku do konca mesiaca.. tak som mala viac času...ale teda vôbec som sa nenudila...to sme si ešte písali..no a posledných 10dní..sa tu veci pomenili, týždeň som celý byt sťahovala do nového bývania..to by ste sa pobavili a Dr. Červeň by mi asi aj po 2 mesiacoch naložil na zadok...no ale všetko je ok, cicik parkrat priebehu mesiaca pripuchol a odpuchol..no a volala som do BB. a vraj su tieto zmeny do roka normalne pokiaľ sa to same upraví späť.. no a nemohla som vám písať lebo som v novom nemala net aj teraz mám slabý signal a konečne ma prihlásilo asi na piatykrát...!!!!
:) tak som rada že vám môžem napísať.
A čo je super od pondelka mám novú praaaacu na predaji tak už sa nemusím strachovať..je to presne čo som hladala , tak sa šťastie usmialo aj na mňa:) no a čítam čítam rôzne príspevky nie všetky ako vidím duchaplné ale čo už...

Nemyslím, že je na svete žena, ktorá sa nepotrebuje cítiť žensky - buď to má hore popletené, alebo klame samu seba...
A v tom druhom prípade zjavne ešte nedozrela , alebo neprekonala pôrod alebo iné situácie ktoré zmenili jej vnútorný pocit vyrovnanosti-myslím ten fyzický pocit....

A vôbec ako už niektorá spomenula - nechápem na čo sem takéto typy žien klikajú a čítajú naše príspekvky, keď by ich také niečo NIKDY ANI VO SNE NENAPADLO...

no som sa zavzdušnila...

no nič..

baby mám taký problém ako vy...
jeden cicík je nižšie..tak light...ten čo puchol...ale paradoxne pôsobí prirodzenejšie ako ten druhý...myslím tvarovo...tak teraz neviem či ho podlepovať alebo teda masírovať ten druhý..ten pôsobí trochu viac stiahnutý..pevňejší a málinko menší..

čo vy na to?

Skúsim sa odfotiť a hodiť foto do galérky aby ste to pozreli..nechcem sa stresovať ale nemohli odpúchať rovnakým tmepom ....:(

mimimi

Ahojte,
ja som bola v BB u Dr. Cervena, je to taky flegmos, ale velmi fajn. Myslim, ze nas uz berie ako "pasovu vyrobu", ale som velmi spokojna. Vsetci boli super, takze Novamed odporucam a jeho ako plastika urcite tiez. Ja osobne by som tu prvu noc domov ani ist nechcela, nebolo mi zle, ale bolelo to, a nevedela som ci to nebude este viac. A predsa, bola som celu noc pod dohladom, dostala som aj antibiotika do zily, a jednoducho sama som sa citila istejsie. Co keby nahodou...
Ale druhy den to uz som sa nevedela dockat odchodu, tak pre mna to bolo akurat, ostat tu prvu noc tam. Zajtra mam tyzden po OP, mam to vsetko spuchnute a ta podprda mi uz ide fakt na nervy... a to este 5 tyzdnov. ako to vydrzim? ale inak uz som dnes pokukavala v obchodoch na vsetky tie tricka a vystrihy a tielka... tesim sa ako male decko...

marja

bonka- ja som pocas 2 tyzdnov od OP urcite schudla, aj ked jest mi chutilo. lenze som dostala teploty a hnacky a tym padom som toho vela jest nemohla. cize bohuzial som schudla, bohuzial preto, lebo som cvicila tak aby som si vypracovala svaly a pevnost a cca mesiac od opky teraz je vsetko prec, kvoli tomu ze som nemohla vela jest a rifle na mne doslova visia. takze sa uz nemozem dockat kedy budem moct nabehnut opat do posilky a znovu si vypracovat to co som stratila....

marja

ketrin- suhlas s tebou, tiez mam kamosku co isla na druhy den po OP domov a bola z toho uplne hotova. mna operoval Trska a hovoril, na co su dreny a pri mojich komplikaciach by sme bez drenu nezistili ze vobec nejake mam, ten dren to ukazal a hned som dostala lieky na zrazanlivost ci co krvi, proste aby som nekrvacala tolko. kebyze nemam dren, pride sa na to az bolestami alebo ktovie cim a museli by ma znovu otvorit, co hrozilo aj teraz ale Trska tomu nastastie liekmi a tlakom zabranil...asi aj moje telo zabojovalo. takze on by to bez drenov neriskoval, tak mi povedal. sestricky mi tam hovorili, ze je nehorazne nezodpovedne pustit domov babu hned po OP. ja som napr.dostavala vnutrozilove ATB 3 dni v nemocnici, kazdych 6 ci 8 hodin. kamoska co nemala komplikacie a lezala tam so mnou 2 dni. aby sa jednoducho predislo zapalom a podobnym neduhom a aby telo silikon rychlejsie prijalo.
kazdy mame ine skusenosti. ja som zasa nesmierne rada ze som bola u Trsku, pretoze je velmi opatrny a jeho argumenty su na vysokej odbornej urovni. Nebyt jeho, som rezana 2hy krat, to som si ista.
ja som mala problem ist domov 3ti den, nie to prvy ci druhy....

luci003

CICA666:
ahoj.aj ja som bola u dr.cervena a tiez mam 300ml a teraz by som si dala väčšie takze asi aj ja sa chystam asi za rok znova a urcite väcsie.mozme ist spolu:-)