Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

ketrin11

andulka33, gratulujem k novej praci:)))

co sa tyka toho opuchu aj mna hneva lave. Je stale vacsi, dufam, ze to je naozaj len opuch, tiez poslem Livke foto, tak uvidite a som zvedava na tie tvoje po case, ako sa zmenili

dominique

Ahojte kocky:)
Andulka33- pekne od teba, ze si sa zas ozvala:)Gratulujem k novej pracicke, snad sa Ti bude viac pacit:) To jedno prsko Ti pokleslo niekedy teraz? Na fotkach to nevyzera tak, ze by si mala jeden vyssie ako druhy. Alebo tie fotky mas este pred poklesom jedneho prska?
Ketrin11 - mas ich nadherne! Fakt super velkost aj medzera medzi nimi je taka akurat. Budes kocka:) Super!
luci003,marja - dajte fotky do galerky:)
Luci-aj mna to obcas chyta, ze ich mam male, ale frajer by ma asi poslal do kelu, keby som sla na reopku. Podla neho su perfektne:-D
marja - gratulujem k novym prskam. Ak ta robil trska, tak mas asi anatomicke, nie? Ake mas implantaty? Velkost, tvar?
Tesim sa na fotky!:)
macama - pozerala som tvoje fotky pred. Velkost implantatu zavisi aj od velkosti prsnikoveho obluku. Nemoze ti tam dat implantat s väcsim priemerom ako je tvoj prirodzeny obluk. Tipujem, ze ti da 300 - 325 ml. Ku komu ides?

cica666

macama
urcite Ti da takych 350ml a mozno aj viac, ale ja by som Ti asi dala 350ml
Pri tom zaklade co teraz mas, aby to potom nevyzeralo prilis okato
Pozri si moje fotky, mam 300ml a to chcem ist este do vetsich.

cica666

luci003
a kedy sa asi priblizne chystas?
Myslim obdobie.
Mozme sa dohodnut.
Daj mi svoj mail a budeme sa kontaktovat
a ty si v galerke?

andulka33

a ketrin11 pozerala som tvoje foto , je to pekná robota a naozaj suuu didi velkééé :) na tebe isto pôsobia väčšie ako na mne..ale to je to čo som už spomínala , že si drobnejšia... už aby sme boli všetky aspoň rok po!!! nie? :)

Dobru nocku všetkým

andulka33

baby a teda mne sa nezdal dr.Červeň , že by sa ma chcel rýchlo zbaviť.. je pravda , že na väčšinu otázok reaguje tak ako by sme sa zbytočne stresovali ale zase mne všetko podrobne vysvetloval .. až som sa prichytila pri tom že som ten koniec už nevnímala a pýtala sa ďalšie...:)..

andulka33

no marja teda s tým som sa nestretla:(
mne žblnkalo prvé dni ...ale 4 týždne po nie je až tak dlho, asi sa ti ešte všetko nevstrebalo...ja som si akurat klikla na staršie fotky moje v galerke a je to zase rozdiel v tvare ...

andulka33

no teda na to že mam signal 2 paličky to posiela ako dive aj viackrat...:(
ospravedlnujem sa...kua zaberam celu stranku ... :(