Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

petula5

baby ahojte,
prosiiim bola niektora na prsiach v ulk u mudr. Gubu?
prosiiiim o skusenosti! ste spokojne?
dakujem Peta

ketrin11

petkabih, zevraj sa horsie hoja jazvy v teple. Ja ale musim povedat, ze po mojej opke, aj kedvonku bolo strasne teplo, mne bola stale zima. Furt som bola zababusena v deke

marja

dominique- mam gulate, 345ml a 285ml, kedze som mala asymetriu.
do galerky mozem dat len foto po?lebo pred nemam, nemala som odvahu sa fotit s tym ako som vyzerala.
neviem, to nie je zblnkanie, to je taka zdureninka akokeby, taka gulocka ci co a ked si to stlacim tak to vyda vo mne taky zvuk akoze navonok niekto nic nepocuje:)len ja to citim ako take puknutie alebo co, ale proste normalne to stlacim tu zdureninku ci co to je, neboli to nic, je to dole hned pri jarceku a prsom, moze to byt implos?okraj implosa?asi nie co?

ketrin11

petkabih, zevraj sa horsie hoja jazvy v teple. Ja ale musim povedat, ze po mojej opke, aj kedvonku bolo strasne teplo, mne bola stale zima. Furt som bola zababusena v deke

petkabih

ahojte, tak mam po konzultacii u Cervena a som objednana na polovicu jula.

chcela som co najskor, aby som stihla dovolenku.. o nejakych rizikach, co sa tyka operacie v lete mi nic nehovoril..

ake su rizika? okrem toho, ze sa budem potit v tej retro podprde? dakujem:)

petkabih

ahojte, tak mam po konzultacii u Cervena a som objednana na polovicu jula.

chcela som co najskor, aby som stihla dovolenku.. o nejakych rizikach, co sa tyka operacie v lete mi nic nehovoril..

ake su rizika? okrem toho, ze sa budem potit v tej retro podprde? dakujem:)

ketrin11

macama, ja mam 170 a 48 kg, cize skoro ako ty a mam 350, niekedy sa mi zda, ze to je az moc, ved kukni do galerky

ketrin11

dominique, dakujem
Co sa tyka tej velkosti, tak mne sa niekedy zdaju az obrovske a ze by mohli trochu odpuchnut. Niekedy, ale hlavne v trickach to ale zase vobec nevidiet, vyzeram ako keby ani silikony nemam, som z toho sama taka zmetena....