Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

marja

bambi- a hovorila si mu o tej zdurenine?a povedal ze ok? fuu, to som rada, ze nemusim stresovat, ale budem pokojna az ked mi to on povie, ved viete, ale to bude az o mesiac...a je ti ta vypuklinka vidiet aj na povrchu?lebo mne nie, len zvnutra je, citim ju len na dotyk, nie volnym okom, je to taka akoby zlaza, presne si mysli, ze na okraji implosu.

bambi1

marja
mňa tiež robil Trška 20.4., tiež cítim to čo opisuješ, pri hrudnej kosti dolu ako mám vložený imploš mám takú vypuklinku, keď to zatlačím tak sa to zatlačí dovnútra, je to také divné, ale bola som u neho minulý pondelok a vravel, že je všetko v poriadku, mám to zrastené ako má byť, a push upky môžeme nosiť - akékoľvek podprsky, len aby netlačila kostica do impl.a retro iba pri športe 3 mes. v noci, že už nemusím...

andulka33

Ahojte babenky

no tak to foto mam pred tým poklesom , ale je to zvláštne, ten ľaví cicík je málinko väčší a aj trochu nižšie ale keď si natiahnem retro na noc alebo niekedy iba tak .. ako včera a trochu som to podporila aj obväzmi ... tak sa to akoby stiahne a nie je to tak vidiet ako trebarz večer pred spaním po celom dni..asi to musím fakt aplikovať zo mesiac a sledovať.. ale urcite viem že by som mala strach že sa to zhorši keby nenosím podprdu ako niektoré baby spomínali..

marja

a este som sa chcela spytat odkedy a aka podprda sa teda moze nosit?mne trska povedal, ze po 6 tyzdnoch akukolvek, ale neviem ci myslel aj push up. ja blba som sa nespytala. vraj akurat aby kostica netlacila resp.nesuchala jazvy. na spanie stale retro.dakujem za odpovede

marja

evkalc- a kolko si po OP? som rada ze nie som sama. myslis ze je to normalne?neviem ci to je okrej silikonu alebo nejaka zdurenina....mas to tiez len na jednom?

ketrin11

ahoj evkalc,
co sa tyka toho vysokeho profilu, neviem ci si tomu dobre rozumela. Vasoky profil NIE JE to, ze ti ich ulozili vyssie alebo nizsie, nema na to ziadny vplyv. Vysoky profil znamena vysku implantatu, ked ho polozis na podlozku, NIE vysku umiestnenia na tele. Dufam, ze mi rozumies. Laicky povedane ze su viac dopredu a nie do sirky:)))

evkalc

ahojte

tiez som tu uz davno nebola, ale citala som priebezne co pisete.
gratulujem novym prskatym babenkam :-)

marja - to co opisujes ty mam aj ja a chystam sa v chirmede popytat ci je to normalne...ale neviem ci to bude este v juni alebo az v septembri...

baby este by som sa chcela spytat dve veci. prva ze ked mi dali vysoky profil tak myslite ze to by tak malo ostat? alebo tie prsia budu nejak klesat? lebo ja ich mam dost male a v trickach je to pekne len preto ze su vysoko a pekne vidiet obluciky a bojim sa ze budu klesat a uz to take pekne tam nebude...

a druha otazka - tie ktore ste uz dlhsie po OP a citate to tu este chcela by som sa spytat ze kedy budem moct zacat behat?? teraz som 2 mesiace po opke a ked nahodou pobehnem tak to este nie je prijemne? myslite ze sa s tymito prsiami bude dat aj behat??

baby a neviete mi poslat link na stranku livi aby som si mohla pozriet nove foto? lebo mam novy pc a neviem sa tam dostat. hesla viem.

petula5

baby ahojte,
prosiiim bola niektora na prsiach v ulk u mudr. Gubu?
prosiiiim o skusenosti! ste spokojne?
dakujem Peta