marja - tiez ta vypuklinka nie je vidiet len citit..chystam sa na to popytat a aj ty napis ked nieco zistis...
bambi - teeeeda ty mas ale prsiska...ked pises ze 70F!!!
ja som taka nestastna niekedy lebo velmi lutujem ze som si nedala vacsie... mne je dobra podprsenka max. 75C :-( a mam pocit v trickach ze su velmi male.. stve ma to..
a s tym vysokym profilom som si myslela ze je to asi tak ako ste mi napisali... ale tak mi aspon napiste tie co ste dlhsie po OP ze ci tie prsia ostanu tak pekne hore vypukle alebo to bude postupne klesat? lebo to je teraz jedine co sa mi paci...
a keby bolo na mne tak by som isla o rok na opku lebo by som chcela vacsie ale muz uz o tom nechce ani pocut tak sa s tym mozem rozlucit.. no s touto velkostou nie som vobec spokojna..
bambi - ty mas 450ml anatomicke? a mas podprsenku az F... a ja mam ledva C pri 360ml a pritom doktor mi povedal ze napr. 50 ml nespravi takmer ziadny rozdiel a 90ml spravi az 3 cisla !!! tak uzich nechapem.. ale fakt v dobrom zavidim... ja si niekedy hovorim ze keby mi nestali pekne hore tak naco som vlastne isla za tuto velkost co mam :-((