Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

macama

atram - tebe robili cez dvorce?aj ja nad tym uvazujem.mozes,prosim ,poslat nejaku fotku do galerky?Rada by som videla,ako tie jazvicky vyzeraju teraz.

macama

cica666 -
videla som fotky.ty si mala lepsi "zaklad".Tak chces ist do väcsich?A kedy?Kolko si po OP?A u koho si bola?

dominique -
idem 17.jula na konzultaciu ku dr.
Cervenovi

ketrin11 -
no....videla som.... pekne.Dufam,ze aj mne navrhne tych 350.Tebe ich tiez hned navrhol?Ale oni sa este casom zmensia?Odpuchnu?

atram

evkalc

na ceskom fore som citala ohladom behania po opke, ze dr doporucoval az po 6 mesiacoch

ak planujes behat kvoli kondicke, proste cielene, nie len tak pobehnut par metrov, tak by som asi na prve behy obliekla zdravotnu podprdu, aby boli prsia dobre stiahnute a fixovane

ja som teraz 8,5 mesiaca po a uz v pohode skacem cez svihadlo a nic to nerobi

ale napr. mi vadi ak sa hlboko predklonim a tazisko implosu sa meni, vtedy citim taky neprijemny tlak, tym ze implos vplyvom gravitacie meni smer

bambi1

evkalc
mám 435 ml, extra vysoký profil, anatom. Prsia vôbec nie sú obrovské,presne také ako keď som kojila, sú iba viac vystúpené,preto tá veľkosť podrsky ,ale zase 75 E mi bola veľká(čím väčší obvod, tým väčší košík, takže košík F pri veľkosti 80 bol ooobrovský). Pod prsiami mám 69 cm, cez 91cm(rozdiel 22cm). Inak vôbec nikto si to nevšimol, pod tričkom to nie je až tak vidieť, nosila som vypchaté podprsky, ale keď sa vyzlečiem, to už je iné kafe:-))).
evka, veď máš krásne prsia, keď dáš push-upku, určite ich máš aj v tričku velikééé.

evkalc

marja - tiez ta vypuklinka nie je vidiet len citit..chystam sa na to popytat a aj ty napis ked nieco zistis...

bambi - teeeeda ty mas ale prsiska...ked pises ze 70F!!!

ja som taka nestastna niekedy lebo velmi lutujem ze som si nedala vacsie... mne je dobra podprsenka max. 75C :-( a mam pocit v trickach ze su velmi male.. stve ma to..

a s tym vysokym profilom som si myslela ze je to asi tak ako ste mi napisali... ale tak mi aspon napiste tie co ste dlhsie po OP ze ci tie prsia ostanu tak pekne hore vypukle alebo to bude postupne klesat? lebo to je teraz jedine co sa mi paci...

a keby bolo na mne tak by som isla o rok na opku lebo by som chcela vacsie ale muz uz o tom nechce ani pocut tak sa s tym mozem rozlucit.. no s touto velkostou nie som vobec spokojna..

bambi - ty mas 450ml anatomicke? a mas podprsenku az F... a ja mam ledva C pri 360ml a pritom doktor mi povedal ze napr. 50 ml nespravi takmer ziadny rozdiel a 90ml spravi az 3 cisla !!! tak uzich nechapem.. ale fakt v dobrom zavidim... ja si niekedy hovorim ze keby mi nestali pekne hore tak naco som vlastne isla za tuto velkost co mam :-((

bambi1

marja
tiež mi to nie je vidieť, iba si ju cítim, ale pred kontrolou, 6 týž.po, som si to stále všímala a sledovala sa, či je to ešte tam. Na kontrole som mu o tom zabudla povedať, prehmatal celé prsia a povedal, že je všetko Ok, myslím, že ak by tam bolo niečo zlé, určite by mu to neušlo. Kontrolu mám až za rok!!! Odvtedy som sa prestala tak sledovať, a už si to nevšímam, je to lepšie, cítim to iba pri dotyku, inak mi to nijako nevadí. Pri väčších implošoch, myslím, že to má takmer každá. Prsia mi doteraz nešli k sebe vôbec, boli príliš tvrdé. Až teraz som si dala push-upku a už sú pekne pri sebe. Konečne som zohnala podprsku čo mi sedí - 70F jupííí

marja

a dakujem za info, som rada, ze mozeme aj push up, sice ich teraz este nedam k sebe, ale viem si potom predstavit ze push upka ich k sebe da:)