Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

cica666

dominique
uz sa to zlepsilo, nie je to az tak vydno ako to bolo nedavno. Pomohlo mi aj prelepovanie aj masirovanie.

susana019

No ja som si vravela ze mne stacia take vacsie 2ky alebo take 3ky no mozno to budem pisat aj ja asi tak ako vy:)))

Ale naozaj mate baby kraaaasne prsia:)

dominique

susan - aj ja som to citala a nechapala, este ked som silikony nemala. Ale potom pochopis:( Skoro kazda si od toho slubuje viac, no, co ti poviem...
Bud, my zeny nikdy nebudeme spokojne, alebo kazda caka od silikonov poriadne bomby a potom je vysledok taky, ze si to vela ludi ani nevsimne:D

susana019

No ahoj baby.
Tak v stredu som sa vratila z nemocnice som nebola so sebou ale so synom:( ale uz je fajn.
Tak citam baby ze by ste si dali vacsie no ked pozeram vase foto, no nechapem ved ich mate krasne a uz aj ja by somn celaaaaa :)
Tak baby ak si to zoberiete ze na porovnanie co bolo pred tak vas to aj prejde, ci nie????

Tak zatiiim

kiarusenka

ahooojte no jasne aj mne sa zdaju male ... ja som chcela od 350ml hore .. ale po babatku to vyriesim :) aj tak mi este narastu ako mlieko pride :)))

dominique

ahoj cica666. Inak, tento problem mame asi vsetky, mne sa tie moje zdaju tiez male a tiez by som uvitala o tych 20-30ml viac:( Ale tak uz nechcem vymyslat, frajer hovori, ze su perfektne, takze nechape, kde mam problem.
ako sa inak vyvija tvoja asymetria? Uz to mas lepsie? Pomohlo ti to podlepovanie?

cica666

macama
este som zabudla. Bola som v Martine u Homolu. Ale teraz keby som mala ist, tak sa rozhodnem pre Cervena a gulate.

cica666

macama
ano chcem ist do vatsich. Totiz ja som chcela min. 320ml aj 350ml, ale doktor mi to odmietol.
A kedy? No aj o rok by som sla, ale uvidime. Dnes som bola s kamoskou a riesili sme to. Ona si dala tiez, len o den skor a tiez chce vatsie. Po opke som 2 mesiace.